söndag 21 april 2013

Stacking the Shelves [30] Röda Änglar i Labyrinten


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

För en gångs skull ligger jag ganska lågt när det gäller nya böcker, både från internet, butiker och biblioteket. Och det är ganska skönt faktiskt - har ju redan så många böcker i bokhyllan som väntar på mig!
Eftersom min kamera för ögonblicket är trasig, så får det duga med bilder från internet. 


Jag tog en tur till SF-bokhandeln i veckan och där köpte jag dessa fina böcker! I vanliga fall undviker jag att köpa hem hela serier, ifall jag inte skulle gilla första boken, men dessa var så billiga att jag inte kunde låta bli. 

Angelfire (Angelfire #1) av Courtney Allison Moulton
Wings of the Wicked (Angelfire #2) av Courtney Allison MoultonOch sedan blev det även en tur till biblioteket då jag var tvungen att lämna tillbaka två böcker, och eftersom jag ville ha något att läsa på tunnelbanan lånade jag två andra när jag ändå  var där!

Masque of the Red Death (Masque of the Red Death #1) av Bethany Griffin
Jag tycker att det är ganska coolt att bokens titel är hämtad från en av Edgar Allan Poes böcker, det får mig att undra om det här är en omtolkning av den boken? Någon som vet?

The Maze Runner (Maze Runner #1) av James Dashner
Den här boken har jag varit att klicka hem flera gånger nu, men när jag hittade den på biblioteket så kunde jag inte låta bli att låna hem den! Har otroligt höga förväntningar på den, med tanke på vad alla säger om den.

Har ni läst några av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall om dem?

2 kommentarer:

 1. Jag har både läst och älskar alla böckerna. :)
  Masque of the Red Death är inte direkt en re-telling, men den bygger på Poes historia. De har inte så jättemycket gemensamt, men palatset finns och motsvarigheten till Prince Prospero karaktären är med. Plus sjukdomen såklart. :)
  Hoppas du gillar böckerna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, då ser jag ännu mer fram emot dem nu! :)

   Radera