måndag 1 april 2013

Läsrapport

Då har jag spenderat det mesta av denna dag med att läsa, och det var inte direkt det paradis jag hade förställt mig. Fast det kan bero på att jag bara läste noveller, seriealbum och en bok på vers, inget var direkt jättegripande eller tidskrävande. Men jag lyckades i alla fall läsa igenom 8 stycken av de 17 tänkta. De som är kvar är noveller och ett seriealbum, vilket jag nog kommer att läsa inom den närmaste veckan!

Clockwork Princess The Manga av Cassandra Clare
First Frost av Jennifer Estep
The Spring Before I Met You av Sarah Rees Brennan
The Summer Before I Met You av Sarah Rees Brennan
Frostbite: Graphic Novel av Richelle Mead
I Heart You, You Haunt Me av Lisa Schroeder
Never to Sleep av Rachel Vincent
Om Jag Kunde Drömma Seriealbum del 1 av Stephenie Meyer
(länkarna går till mina recensioner på Goodreads)

Ingen av dessa verk fick ett betyg under 3 stjärnor, vilket jag tycker är väldigt bra. Några är prequels till nya serier jag är nyfiken på, och nu är jag ännu mer taggad för att läsa dem! 
Min favorit av dem var I Heart You, You Haunt Me av Lisa Schroeder, boken på vers, för trots att den är ganska kort och med väldigt lite text i så upplever man så många känslor och upplevelser under tiden! Man fick en känsla inom sig vid vissa saker, antagligen av igenkännande eller medömkan för Avas situation. Jag kan inte föreställa mig hur det är att förlorar någon så nära på det sättet.

Det här gick ju nästan över förväntan! Om jag någonsin har en dag med absolut inget inplanerat, så ska jag nog köra en till läsutmaning den dagen. Får bara se när det blir, ingen inom närmaste framtiden i alla fall...

4 kommentarer:

 1. Du måste fortsätta med Mythos Academy-serien, jag är, för nuvarande, helt frälst i den. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska göra det snart! Har lite andra böcker först bara :P

   Radera
 2. WOW! Det var inte dåligt! Ska kanske göra något liknande själv. :D

  SvaraRadera