lördag 21 december 2013

Vad jag ser fram emot 2014 del 3 Filmer!

Intro: Jag är säkert inte den enda som ser fram emot det nya året, med alla spännande nya böcker (många väldigt efterlängtade), filmer som man har längtat efter sedan flera år tillbaka, och sedan så klart alla dessa underbara event som bara väntar på en! Och med det i tankarna så tänkte jag att det kunde vara en idé att dela med mig av vad jag ser fram emot, och det skulle även vara kul om ni kunde dela med vad ni ser fram emot 2014 i någon liten kommentar. ^^ 

Under de tidigare inläggen så har jag berättat om några böcker och seriealbum jag ser fram emot nästa år, men nu börjar jag känna att det inte finns så många fler böcker att skriva om. =/ Konstig känsla egentligen, för jag är ganska säker på att det finns massor av nyheter jag har missat - men jag hittar dem aldrig! >.<

Så för del 3 av "Vad jag ser fram emot 2014" så tänkte jag berätta om 2 filmer som har premiär nästa sommar, en av dem har jag väntat på i snart 4 år!

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2!!!
*fangirl skrik*


Jag dog några gånger under den här trailer!! <3<3

How to train your dragon var filmen som vann mitt hjärta redan första gången jag såg den, och jag är helt säker på att uppföljaren kommer att bli lika bra om inte bättre till och med! Snälla kan inte sommaren komma lite fortare?!

Om det är någon som är intresserad så kan jag även tala om att How to train your dragon filmen är baserad på en bokserie med samma namn, och är skrivna av Cressida Cowell. Jag har redan läst de 3 första böckerna, och även om handlingen skiljer sig en hel del så känner man igen en del element i båda.


Och så till en den andra filmen jag ser fram emot att se... FROZEN (fast på svenska då)


Den verkar ju helt awesome! Kan inte vänta på att få gå på bio! =D


Finns det någon film som ni ser fram emot nästa år? 


Intresserade av att läsa de tidigare delar i "Vad jag ser fram emot 2014"?
Del 1
Del 2

2 kommentarer:

  1. DIVERGENT!!! Har undanhållit mig från i princip alla trailers för jag vill att jag ska gå in och se allt för första gången när den kommer ut på bio :D Jag tror och hoppas att den kommer vara väldigt awesome!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tror jag med! :D Och för en gångs skull är det filmen till en bok jag redan har läst! :P

      Radera