söndag 30 december 2012

Stacking the Shelves [14]


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Årets sista Stacking the Shelves, och för en gångs skull så har jag inte så många böcker att visa upp. Helt otroligt tycker jag! Men jag tror aldrig det kommer att gå en vecka utan att jag skaffar böcker på något sätt. Var på biblioteket igår och fyra böcker fick följa med mig hem!


The Unbecoming of Mara Dyer av Michelle Hodkin, jag har läst så många bra recensioner på den här att jag inte riktigt vet vad jag kommer att tycka om den. Får se!
The Iron Thorn av Caitlin Kittredge. En typ av steampunk-dystopi-sciencefiction blandning enligt Goodreads. Låter spännande i alla fall, och omslaget var fint så jag lånade den också!


Chick Kick Butt / Hunt av Rachel Vincent, en novell som hör till Shifters-serien som jag har läst. Det var enda anledning till varför jag lånade den här, tror inte att jag kommer att lägga tid på att läsa alla de andra - har redan några novellsamlingar hemma att läsa.
Entwined av Heather Dixon är en fairytale retelling som jag hittade, har sett några recensioner på den och den verkade bra. 

Har ni skaffat några nya böcker under veckan?

2 kommentarer: