tisdag 4 december 2012

Snart dags för en ny bokhylla

Var ledig från skolan idag, så jag tog tillfället i akt och åkte till ett av mina favoritställen: medborgarplastens bibliotek. De har en helt fantastisk bokhörna med massor av YA-böcker inom massor av genrer. Brukar åka dit när jag har någon ledig tid över, ofta för skojs skull även om jag inte lånar något varje gång. Det är bara kul att gå omkring där och kolla på alla böcker jag SKA läsa senare. Sedan hämtade jag också ut några reserverade som jag har väntat på ett tag nu.

Totalt fick jag med mig 14 böcker hem! Och de bara är bibliotekslån. Sedan fick jag för första gången recensionsexemplar! Skriker som en liten flicka inombords av glädje! 


Sedan funderar jag på att göra en BookHaul video till veckans Stacking the Shelves, nu när jag har en bra webbkamera (som jag ännu inte har lyckats klura ut hur den fungerar, men jag får fixa det senare i veckan).

Börjar ha så mycket böcker nu att jag måste lägga några på andra ytor som inte ska ha böcker på sig. Får fixa en ny bokhylla nästa veckan, redan inplanerat! 

2 kommentarer:

  1. Tycker du ska göra en Bookhaul video, det är alltid lika mysigt att titta på! :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas också på en bookhaul ^^

    SvaraRadera