söndag 23 december 2012

Stacking the Shelves [13]


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Under veckan som har gått har det faktiskt blivit en hel del gratis e-böcker, ibland lönar det sig verkligen att ha Facebook och Twitter! Man får nyheter så fort och kan sprida dem vidare så att alla kan dela glädjen nu vid jul!


Jag kan lika gärna ta bort mitt köp- och lånaförbud, jag är ganska dålig på att inte hålla dem så det spelar ingen roll om jag hade dem eller inte. Men det blev en tur till biblioteket (ganska uppenbart, men i alla fall) och där plockade jag till mig If I Die (Soul Screamers #5) av Rachel Vincent och Above av Leah Bobet. Jag funderade väldigt längre på om jag skulle köpa Above själv eller inte, men typ samma dag som jag hade tänkt beställa den så fick jag syn på den i en hylla på bibblan! Snacka om slumpen!


Och sedan två till böcker av Rachel Vincent som jag beställde i julklapp till mig själv! Två samlingsvolymer som innehåller alla fyra första böcker i Soul Screamers-serien samt novellerna My Soul to Lose (#0.5) och Reaper (#3.5). Ser fram emot att få läsa från Tods perspektiv i Reaper!Och sedan dessa fyra noveller som jag hittade gratis via Amazon och Spencer Hills hemsida (Free Downloads). Känns som om jag kommer att läsa en hel del noveller under jul och nyår! :-)

Vilka nya böcker har ni skaffat under veckan som gått?


3 kommentarer:

  1. Ååh vad jag älskar dom soul screamers-omslagen!! :)

    SvaraRadera
  2. Gud vilka bra böcker! Vart fick du tag på Soul Screamers böckerna om jag får fråga? :)

    SvaraRadera
  3. Vad bra! Jag måste genast ladda ner novellerna! Supermysigt i jul. :D

    SvaraRadera