måndag 25 september 2017

Länkkärlek - vecka 38

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker, eller är på annat vis väldigt viktiga!

Det verkar som om det dyker upp nya adaptioner på böcker nästa varje vecka nu. Vecka 36 var det skådespelarna för Good Omens och nu är det en nyversion av En man som heter Ove som kommer släppas från Hollywood och filmens titelkaraktär kommer spelas av Tom Hanks. Mer kan ni läsa här.

Här i Stockholm finns det en Ellen Keys park som under lång tid har varit under renovering, men nu (en månad tillbaka) har den öppnat igen! Kolla in dessa bilder + video och gå förbi parken nästa gång du är i huvudstaden.

PolandbananasBOOKS är en booktuber som nog få har missat, med sina humoristiska och välgjorda videor om böcker. Under veckan släppte hon en video som handlar om just boktitlar och om hur de många gånger inte kommer överens med böckernas innehåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar