tisdag 23 juli 2013

Hösten nyheter - BOKBOXAR!

Under de senaste veckorna har jag stött på allt flera bokboxar som kommer ut senare i år, och eftersom jag i vanliga fall ÄLSKAR bokboxar (man sparar så mycket pengar på dem!) så tänkte jag dela med mig av mina upptäckter! ^^

(alla boxar kan hittas på Adlibris)


Divergent av Veronica Roth (inbunden)
Mitt ha begär för den här boxen är ganska hög, och trots att böckerna är inbundna så är det en av de bästa serierna jag har läst hittills - så därför tänker jag nog köpa den här boxen när den kommer ut i oktober.
Harry Potter av J.K. Rowling (paperback)
Hittills så har bara ett visst antal av de nya omslagen släppts (5 stycken tror jag) som hör till den här boxen. Så det ska bli väldigt spännande att se slutresultatet på den när boxen. Finns att köpa i augusti!
The Seven Realms av Cinda Williams Chima (paperback)
Det jag absolut älskar (först) med de här böckerna är omslagen! De är så fina i verkligheten att jag inte vet vart jag ska ta vägen, dock har jag inte läst första boken ännu trots att den har varit i bokhyllan i ca 5 månader nu... 
Den här boxen kommer ut i oktober.
Legend av Marie Lu (inbunden)
Ännu en serie jag inte har läst, men har hört väldigt mycket bra om. Kommer ut i november. 
The Goddess Test av Aimée Carter (paperback)
Det här är en serie jag har avslutat ganska nyligen, och det är kanske inte de bästa böckerna jag har läst men inte de sämsta heller. Kommer ut i september.
The Kane Chronicles av Rick Riordan (paperback)
Förra året kom en liknande box med KC fast inbunden och då köpte jag den istället. Men nu såg jag att en paperbacks-version ska komma ut oktober, rekommenderas varmt!


Hittade ni något som intresserade er? 

4 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar bokboxar! Jag är väldigt nyfiken på The Seven Realms, men känns lite onödigt att köpa hela boxen om jag inte skulle gilla första boken, haha.

  SvaraRadera
 2. Bokboxar är så otroligt fina! :) Precis som Lisa är jag väldigt nyfiken på The Seven Realms, men tror nog att jag kommer att köpa dem var och en för sig istället för i en box eftersom jag inte kan veta om jag kommer att gilla dem eller inte.

  SvaraRadera
 3. Åh älskar boxar ^^ så fint när alla böckerna i en serie passar perfekt ihop!

  SvaraRadera
 4. Jag är nyfiken på The Kane Chronicles och The seven realms. Och så måste jag ju ha Divergent-serien, :)

  SvaraRadera