måndag 22 juli 2013

Book Haul - Så mycket kärlek!

Lite blandade böcker som jag har fått under den senaste veckan. Recex, seriealbum/manga och så många andra böcker jag ser fram emot att få läsa!


Först så är det lite recensionsexemplar som jag fick från Ordbilder. Från början frågade jag bara efter Aurore men sedan frågade dem mig om jag ville ha några flera och sjävklart ville jag det! Så himla snällt av dem alltså!


♥ Aurore av Enrique Fernández (seriealbum)
Jag har ännu inte läst något av Fernández, men jag kan redan nu säga att jag älskar hans tecknarstil! Den är så stämningsfull och söt! Jag funderar till och med på att rama in hela boken och sätta upp den på en vägg - skulle inte det bli fint? ^^

♥ Besttjusaren 1-2 av Nahoko Uehashi
Om man räknar bort allt manga så har jag aldrig någonsin förut läst en bok skriven av en japan, så därför ska det bli lite extra roligt att få läsa Besttjusaren


I lördags var jag på en författarsignering med Åsa Ekström som ägde rum på Science Fiction bokhandeln här i Stockholm. Och eftersom jag var där lite tidigt (ca 1 timme innan signeringen började) så gick jag omkring bland alla hyllor och hittade lite guldklimpar som fick följa med mig hem!


♥ Sayonara September av Åsa Ekström (manga)
Det här är vad jag hoppas början på en ny favoritserie! Jag har läst tidigare verk av Ekström och jag har alltid gillat hennes tecknarstil, så det ska bli kul att se få läsa en bok som hon har gjort helt själv! Dessutom är den så fint signerad, tack Åsa!

♥ The Portent: De Dödas Rike av Peter Bergting (seriealbum)
De som läser min blogg vet att jag är ett stort fan av Bergtings serie Legenden om Morwhayle - bättre high/epic/typisk/klassisk fantasy serie finns inte enligt mig! Så när jag hittade De Dödas Rike i SF-bokhandeln för bara 59:- kunde jag inte låta bli att köpa den! Ska bli underbart att få läsa lite mer av honom!


Som jag nämnde på min facebook-sida så var jag förra veckan hemma hos min mamma några dagar, och vad får jag inte se där om inte 2 av de böcker jag har suktat efter i flera månader nu!


♥ Elden (Yelena Zaltana #3) av Maria V. Snyder
Jag har redan läst ut Elden och jag kan ju bara säga att jag gillade den men att själva handlingen var lite förvirrande. Men ni får reda på mer i recensionen som kommer... om ett bra tag! (har lite andra recensioner att skriva först)

♥ Nemesis (Starcrossed #3) av Josephine Angelini
Sista delen i Starcrossed-trilogin, hur länge har jag inte velat läsa denna! Äntligen ska man få reda på hur allt kommer att sluta! Kommer nog att läsa Nemesis ganska snart faktiskt. ^^

♥ Flickan som Försvann av Andrea Kane
En deckare som min mamma tipsade mig om. Vet dock inte riktigt när jag kommer att läsa den, kan dröja ganska länge från nu eftersom jag inte är på så högt humör för deckare.


Och till sist så har vi bibliotekslånen jag skaffade hem förra veckan.


♥ Dead Ever After (Sookie Stackhouse #13) av Charlaine Harris
Sista boken om Sookie Stackhouse... ÄNTLIGEN!!!

♥ Feast of Fools (The Mortganville Vampires #4) av Rachel Caine
Av någon anledning så älskar jag denna serie av omslag som pryder UK versionen av Caine's serie. De känns väldigt vampyriska! 

♥ Pathfinder (Pathfinder #1) av Orson Scott Card
Ni vet de där böckerna som jag börjar älska redan innan man ens har läst en enda mening i själva boken? Pathfinder är en sådan bok för mig. Aldrig har nog en bok dragit mig in så mycket av att bara ha läst beskrivningen! 

Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall om dem?

3 kommentarer:

 1. Hej, då kanske du fick svar på om när 3an till serien Sayonara September kommer ut? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har redan kommit ut. Bara gå in på någon onlinebutik och söka så får du fram den. :)

   Radera
 2. Fullkomligt älskar Aurore! Tycker den är mycket bättre än Fernández andra album, De glädjelösa ön. Fast de flesta verkar tycka tvärtom :P Precis som du så gillar jag hans stil i Aurore, hur fin som helst! <3

  SvaraRadera