måndag 29 juli 2013

2 x Minirec: Mörk Kyss i Frosten

Kiss of Frost (Mythos Academy #2) av Jennifer Estep
Goodreads... 337 sidor, utgiven 2011

Det är helt otroligt hur fort jag läser ut böckerna i den här serien! Trots de lite stereotypiska karaktärerna och den något förutsägbara handlingen, så gör berättelsen spännande element att det inte går att släppa boken för en sekund.

Speciellt gillar jag karaktärena Gwen och Logan, men även Daphne, Carson och alla de andra på Mythos Academy - det är verkligen något speciellt med dem som gör att man minns dem långt efter att man har avslutat boken!
Dark Frost (Mythos Academy #3) av Jennifer Estep
Goodreads... 336 sidor, utgiven 2012

Jag börjar vid det här laget tro att författaren har fått slut på meningar, för jag börjar känna igen flera av beskrivningar som Estep använder. Och eftersom jag har läst de tre första böckerna i rad, så kan jag utan tvekan säga att det faktiskt blev lite jobbigt med sådana upprepningar.

Som jag nämnde i min recension på första boken, Touch of Frost, så blandar Estep väldigt många mytologier - vilket man kan tro skapar förvirring. Men istället blev det en spännande kombination som lockar en att läsa böckerna fortare! Hela serien rekommenderas varmt!


4 kommentarer:

 1. Börjar bli mer och mer nyfiken på den här serien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde verkligen ge den en chans! Väldigt beroendeframkallande! :P

   Radera
 2. Vad kul att du gillar den, så himla bra ju. :) Jag tycker faktiskt att det blev lite bättre i fjärde boken, inte lika många upprepningar och beskrivningar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har jag verkligen något att se fram emot! :D

   Radera