onsdag 3 juli 2013

Book Haul - Recex och belöning till mig själv

Tänka sig att det har gått hela två veckor sedan min senaste book haul! Känner verkligen lättnad över att inte behöva stressa över att behöva visa upp böcker varje vecka. ^^


Svindlande Höjder av Emily Brontë (klassiska seriealbum)
Ett recensionsexemplar från Argasso som jag har sett fram emot i flera månader nu! Jag har tidigare läst alla andra klassiska seriealbum som dem har gett ut, och det ska bli kul att äntligen få läsa den här. Ni kan läsa mina tidigare recensioner på Dracula, Macbeth, Jane Eyre och Frankenstein som också ingår i Argassos utgivning.Som en liten belöning till mig själv för att jag klarade av Mytologi-utmaningen så beställde jag hem några böcker! Ser så mycket fram emot att få läsa dessa!

The Beautiful and The Cursed (The Dispossessed #1) av Page Morgan
Den här boken ska enligt beskrivningen utspela sig i Paris, och vad kan gå fel när en bok utspelar sig i kärlekens stad? 

Loki's Wolves (The Blackwell Pages #1) av K.L. Armstrong & M.A. Marr
Jag har läst böcker av både Armstrong och Marr tidigare, så det ska bli spännande att läsa en bok de har skrivit tillsammans, speciellt med tanke på att den är omtolkning på nordisk mytologi! 

A Tale Dark & Grimm (A Tale Dark & Grimm #1) av Adam Gidwitz
Och till sist så köpte jag en fairytale retelling. Gillar verkligen framsidan, siluetter börjar bli något av ett favoritmotiv på bokomslag för mig nuförtiden. Icons (Icons #1) av Margaret Stohl
Jag är ett stort fan av Beautiful Creatures böckerna, och därför tycker jag att det ska bli kul att läsa Icons som är skriven av den ena halvan av författarduon. 

Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall om dem?

6 kommentarer:

 1. A Tale Dark & Grimm såg verkligen intressant ut, den vill jag med läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefint omslag och om man öppnar till första sidan finns det ännu en illustration. Gillar verkligen när de gör något extra med böcker på det viset! C:

   Radera
 2. Jag har bara läst Icons, men jag gillade den mycket. :) Har också The Beautiful and the Cursed & Loki's Wolves hemma och ser fram emot att läsa dem. Något nyfiken på A Tale Dark & Grimm, så det ska bli kul att se din recension framöver. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du ser fram emot min recension! :3

   Radera
 3. Jag gillade också Beautiful Creatures och visste inte att hon hade skrivit fler, så tack för tipset! :)

  SvaraRadera