torsdag 12 september 2013

Här hittar ni mig!

Hade tänkt uppdatera mina olika sociala medier nu när jag faktiskt har några. Tidigare har jag bara berättat om min facebooksida för bloggen och mitt twitterkonto - men det är långt ifrån alla konton jag har!


Jag har haft instagram så länge som två dagar nu! *stolt tjej* Hittills så har det fungerat riktigt bra, och jag uppdaterar med nya bilder varje dag som berättar om min (bokiga) vardag. Mitt användarnamn är book_cecilia och jag skulle bli jätteglad om ni också berättar att ni har instagram så att jag kan följa er! ^^När det gäller bloglovin' och mig så går vi helt enkelt inte ihop! För trots att jag har det, så kan jag inte logga in på kontot!! Så himla irriterande, men sådant är livet ibland, och flödet uppdateras ju med alla inlägg jag gör, så sajten gör ju sitt arbete. HÄR kan ni följa mig på bloglovin'! Goodreads måste vara den hemsida som jag använder mest, t.o.m. mer än facebook! Det är ett sådant bokparadis och det finns alltid något nytt att upptäcka! Så jag tipsar verkligen den sidan för alla bokälskare! Jag heter Cecilia (SweBookObsession) där och om någon vill följa eller bli vän med mig där så kan ni klicka HÄR!


Och nu kommer vi till de där sidorna som typ alla har, men som ändå är ett väldigt bra verktyg när det gäller sociala grejer. Jag har en speciell sida för bloggen där jag lägger upp länkar till (i stort sett) alla nya inlägg på bloggen, men även annat smått och gott som är bokrelaterat. Ni hittar sidan HÄR!


Hur skulle jag ha överlevt utan twitter?! Får så mycket inspiration därifrån och det är lätt att hålla kontakt med andra. Ni hittar mig HÄR på twitter!

Och sedan har jag massor av andra konton lite överallt på nätet, men det är sådant som jag inte är så aktiv på eller som jag har övergett för länge sedan. Men berättar nu, vad heter ni på dessa olika ställen? ^^

4 kommentarer:

 1. Vad kul att du har skaffat Instagram :) Jag ska gå in och följa dig direkt. Jag och min bästa vän har en användare på Instagram där vi tipsar böcker, recenserar m.m. vi heter CityofBookLovers kolla gärna upp oss :) //Sofie

  SvaraRadera
 2. Jag har två instagramkonton - mitt privata är @ellamathilde och sedan har jag @thebookowl som bara handlar om böcker :)

  SvaraRadera
 3. Jag var rädd att mitt instagramkonto skulle bli för tokbokigt, så jag bestämde mig för att inte lägga upp så mycket bokbilder. Istället verkar det som allt jag gör är äter för var och varannan bild är på mat xD Om någon söker mig så är det tuberosum som gäller ;]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vad irriterande med bloglovin! Det måste ju gå å lösa på något sätt. :S

   Radera