söndag 1 september 2013

Det finns inte bara böcker i mina hyllor...

...för det finns filmer också! ^^

Att se på filmer är något som går i perioder för mig, mest på grund att jag inte har något tv att se dem på. Men som tur är så har jag datorn (tack gud för dvd:er!) och nu när jag har några nya hemma så känner jag mig reda för en riktig filmkväll med popcorn!

Jag hittade dessa filmer när jag nu under slutet av veckan umgicks lite med min familj i Eskilstuna (vi shoppade en endast 1 timme o 10 minuter, och ändå hann vi med på ett ungefär: 5 skor, 2 doppresenter, kosmetikagrejer och jag med mina 8 nya filmer. Och allt detta utan att rusa - är det nåt fel på oss? :-P) och då hittade jag en filmbutik som hade utförsäljning! Helt perfekt för mig och jag hittade dessutom flera filmer som jag har suktat efter i flera år!


Är det någon som ni har sett och tyckt om? :))


9 kommentarer:

 1. Jag har sett Red Riding Hood hur många gånger som helst och jag älskar den! :D
  Remember Me är så sjukt sorglig så att det inte är sant. Trodde först bara den skulle vara en vanlig drama/kärleksfilm men sen när jag förstod vad som höll på att hända kunde jag inte låta bli att gråta :´(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är riktigt sugen på Red Riding Hood, så den kommer jag nog att se ikväll. Remember Me kommer nog också att ses om jag har tid! :D

   Radera
 2. The Last Airbender är den sämsta filmen jag har sätt NÅGONSIN, så nu har du blivit varnad! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar den animerade serien, så får se vad jag tycker om filmen. :) Men tack ändå för varningen! :P

   Radera
 3. Jag har sett Red Riding Hood och tyckte den var ganska så bra :) Twilight filmen har jag också sett men blandar alltid mellan filmerna så kommer inte riktigt ihåg vad som hände i den xD

  SvaraRadera
 4. Jag började faktiskt titta på The Last Airbender igår, men stängde av efter en halvtimme för jag tyckte verkligen inte om den. Jag fullkomligt älskar serien, så det var jätte konstigt att se riktiga människor spela. Får väl se om jag ser klart den någon gång. Hoppas du tycker bättre om den än vad jag gjorde :)

  SvaraRadera
 5. Red Riding Hood och Imortals tycker jag är otroligt bra filmer.

  SvaraRadera
 6. Jag hade remember me hur länge som helst osedd i min filmlåda. Jag såg den och jag borde ha sett den tidigare! Gillar oftast inte dramafilmer, alls! Men den var bra och sorglig! Se den!
  Sucker punch gillade jag också mycket. Red riding hood blev jag besviken på, the last airbender sålde jag för alla sa att den var så dålig :)

  Jag har också hur mycket filmer som helst, i lådor under sängen, i tvbänken och i fotpallen. Har inte längre plats för några fler! Sugen på att köpa?! haha :)

  SvaraRadera
 7. Åh, flera godingar du har hittat där! Men Sucker Punch var tyvärr inget vidare om du frågar mig... Vi får väl se om du håller med :P

  SvaraRadera