söndag 24 februari 2013

Stacking the Shelves [22] En Richelle Mead vecka


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

För en gångs skull har jag inte lånat några nya böcker från biblioteket den här veckan, bara lämnat tillbaka böcker jag känner att jag vill vänta med... vilket var omkring 10 stycken. Men däremot så hittade jag några riktigt bra böcker på secondhand!

Mobilkamera

Stormdancer (The Lotus War #1) av Jay Kristoff
En fantasybok som utspelar sig i Japan? Bara själva koncepten är tillräckligt för mig att bara vilja kasta mig över den!

Moon Called (Mercy Thompson #1) av Patricia Briggs
Det här var en av de allra första böckerna som jag la till min TBR-lista på Goodreads, och äntligen har jag den! Inbundet och till ett jäkla bra pris dessutom!

Bloodlines (Bloodlines #1) av Richelle Mead
Spin-offen till Vampire Academy, har velat läsa den här ändå sedan första boken kom ut. Och det var 2011, så det har ju gått ett tag. Men nu har jag de två första böckerna hemma, och den tredje är på väg, så jag ska bara läsa om VA och sedan påbörja den här! Ser mycket fram emot dem!

The Golden Lily (Bloodlines #2) av Richelle Mead
Uppföljaren till Bloodlines. Hittills verkar de flesta bara ha bra saker att säga om den här serien, hoppas att jag också tycker om dem senare.

De Vassa Tändernas Skog (The Forest of Hands and Teeth #1) av Carrie Ryan
Fick den här genom bokbyte med Bokparadiset. Tack så mycket för den! Har varit nyfiken på den här jättelänge nu!

Strom Born (Dark Swan #1) av Richelle Mead
Mead andra vuxenserie bredvid Georgina Kincaid (som jag snart har läst ut). Hittills har jag inte sett så många svenska recensioner på Strom Born, men av de jag har läst så verkar den vara lika bra som hennes andra serier.

Thron Queen (Black Swan #2) av Richelle Mead
Sista och fjärde boken den här veckan av Mead, men man kan väl aldrig läsa för mycket av hennes böcker?


Så, vad för böcker har ni skaffat den här veckan? Några tips?

PS. Märkte ni att färgen på biliden inte var blå den här veckan? Kollade inställningarna lite, och upptäckte att den var inställd på ett konstigt sätt. Skönt att det inte var något fel på den i alla fall!

8 kommentarer:

 1. Alltså vad är det för second hand affär ni har i Stockholm, jag blir avis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag var ovanligt lyckligt lottad den här veckan. Oftast brukar dem inte ha så här mycket. Men Stockholm Stadsmission och Myrorna brukar ha ganska bra böcker till bra priser (ibland) ;)

   Radera
  2. Nästa gång jag är i stockholm måste jag verkligen kolla upp dom!

   Radera
  3. Gör det! Kanske kan visa dig omkring lite om du vill. :D

   Radera
 2. Men vilka fynd! Jag måste ta och kolla in i våra second hand affärer här och se om man kan hitta några bra fynd här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan alltid hitta väldigt olika böcker på secondhand, beror på om man gillar det eller inte som bestämmer om man ska köpa det. C:

   Radera
 3. Hoppas du gillar boken mer än jag gjorde! :))

  SvaraRadera