lördag 16 februari 2013

Kanske en av mitt livs bästa dagar!

Har fortfarande den där berusade känslan av att träffa så många andra bokälskare. Jag tror att jag har flinat i några timmar nu, och jag kan inte sluta! Shit, vad roligt jag har haft idag! Och det absolut bästa med det hela är ju hur naturligt det känns att prata och umgås med alla andra i gruppen. Inget går upp emot att uppleva den känslan av samhörighet! 

Vill tacka Frida (som kom med hela idéen och jobbade så hårt med den tills den verkligen blev en succé!) och hennes medhjälpare och "sidekicks" Nea, Amelie, Pia 2.0 och Anna. 

Observera att jag inte menar något illa med sidekicks, för utan er, vem skulle då kunna komma på alla de där omöjliga titlarna man skulle gissa! Dessutom det var ni som hela tiden sa hur det var Frida som började det hela, så jag skriver så! :-P

Och nu kommer lite bilder från bokträffen, ursäkta kvaliten dock. Tog bilderna med min mobil och den är inte så jätteskarp!

Frida fixar det sista (ställa fram hans böcker) innan intervjun med Peter Barlach. 

Älskade den här bilden så mycket, notera Peters, Fridas och Pias likadana poser! 

Intervjun med Peter Barlach av Frida.

Fick även en bok och han signerade den till mig! 


Intervju med Mats Strandberg & Sara Bergman Elfgren av Nea & Amelie.

Närbild av Mats och Sara. De var så trevliga!

De t.o.m. signerade en tallrik åt mig! Eftersom jag inte hade någon bok av dem med mig, så fick jag vara uppfinningsrik. Det roliga är att de sa att "de hade signerat en massa konstiga saker men aldrig en tallrik!". Bonuspoäng för mig!

Sista intervjun med Peter Larsson av Frida. 

Och sedan allt jag fick under hela dagen. 5 bytta böcker, en vinst, 3 böcker från godiebagen och en gratis. Samt en förhandstitt på Kretsen av Maggie Stiefvater, Rabén & Sjörgrens biografi, en signerad tallrik och en Geisha choklad. This is love <3

Jag upplevde så mycket under den här bokträffen att det är svårt att beskriva det. Dock hände världens pinsammaste ögonblick hände mig när vi lekte en gissningslek. Det var så att vi skulle ta en lapp där det stod en titel, en karaktär, en scen eller något liknande, och sedan rita något på en whiteboard medan alla andra gissade, och när det var min tur att dra så hände det. Det stod hungerspelen, och jag har ju inte läst de böckerna än (snälla inga kommentarer, jag SKA läsa dem. SNART!) och även om jag vet i stora drag om vad boken handlar om, så vill jag ju inte göra bort mig. Så jag säger bara "jag har inte läst den"... och det upprepas fem hela gånger! Jag ville bara sjukna ner i golvet och stanna där. Men som tur så kom en alv till min räddning! Även om min skildring av Legolas inte var så realistisk så tyckte jag att hans runda huvud utan ansiktsdrag och spetsiga öron var riktigt charmiga! 

Hoppas verkligen att det kommer bli något likande event någon gång i framtiden. För självklart kommer jag att komma dit då!

6 kommentarer:

 1. Låter som en väldigt rolig dag med författarintervjuer och lekar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Längtar redan efter likande event C:

   Radera
 2. Önskar så mycket att jag var där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade varit jättekul! Men bättre lycka nästa gång. :P

   Radera
 3. Jag har heller inte läst hungerspelen, så det är du och jag i hela bloggvärlden :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir att jag inte är ensam! :D Men måste nog snart läsa den, eftersom den står så fint i bokhyllan. :P

   Radera