söndag 10 februari 2013

Stacking the Shelves [20]


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Blev en enkel tur till biblioteket den här veckan. Och med enkel menar jag att jag inte kom hem med fjortontusen böcker igen, två är ganska lagom för tillfället. Ganska stolt över att det är så få nya böcker för en gångs skull! "ler"


Firelight av Sophie Jordan. Har hört massor av blandade åsikter om Firelight, men jag hoppas ändå att jag kommer att tycka om den! Älskar omslaget!
Perfect Chemistry av Simone Elkeles. Första boken i en trilogi om tre bröder, som jag har hört massa gott om. Vill dessutom läsa lite mer contemproary, så denna duger fint!
Origins: The Fire av Debra Driza. Detta är en prequel till Mila 2.0 som kommer ut i mars. För tillfället finns den att ladda ner gratis som Kindle på Amazon. 

Har ni Kindle? Eller vad tycker ni helt enkelt om e-böcker?

Uppdatering!
Jag kommer att skapa en "byta böcker"-sida i veckan. Så håll utkik efter den! Kanske kan ni hitta några böcker ni vill byta/köpa.

4 kommentarer:

 1. Åh vad kul med bokbyte! Kolla gärna in min bokbytes sida så kasnke vi kan byta lite.

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot att se vad du gillar om Firelight. Jag bara älskar omslaget :)

  Jag laddade ner några gratis e-böcker till datorn från amazon för ett par veckor sedan, men har ännu inte läst någon av dem. Jag föredrar böcker. Fast jag tror att jag kanske skulle gilla e-böcker om jag hade en läsplatta.

  Vad kul med bokbyte! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördelen med gratis e-böcker från amazon är att de är gratis och att man märker inte att ens TBR-lista högre. De kan helt enkelt vänta på att läsas, och de passar perfekt i mobilen. Bara jag kan lista ut hur jag installerar kindle i mobilen så blir jag överlyckligt! :D

   Tack så mycket! :)

   Radera