söndag 3 februari 2013

Stacking the Shelves [19] BookHaulBörjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Här kommer BookHaulen jag lovade under tidigare i veckan. Hoppas att ni gillar den!
Bilden är lite oskarp, men man ser vilka böcker jag visar upp och sedan har jag lagt till text för varje titel & författare - ifall ni tycker att jag pratar lite otydligt. 


Kommentera gärna om vad ni tycker och vilka böcker ni har fått under veckan!

12 kommentarer:

 1. Äntligen en bok jag läst av bookhaulsen haha :D Sanningen om Alice, jag tyckte den var bra, men ett tag sedan jag läste den.

  Många intressanta böcker du köpt/lånat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas bara att de är bra! Annars är det väldigt roligt att jag läser så många böcker som andra inte läser. :D Sticka ut ur mängden och allt det där! ;)

   Radera
 2. Inte en ända bok av dessa har jag läst, haha! Men några som jag vill läsa i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att jag kan ge lite inspiration till andra :D

   Radera
 3. Så många bra böcker! Wallflower och Var är Alaska är riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dem samt Carrigers bok är dem som jag ser mest fram emot att läsa! (:

   Radera
 4. Jag är jättenyfiken på Etiquette & Espionage. Vill gärna veta hur språket är, då jag har fått för mig att språket i Parasol Protectorate är ganska avancerat? Ser mycket fram emot recensioner, och en bra video, som vanligt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Enligt mig är Carrigers språk inte svårt, man förstår meningar men det är en större utmaning att läsa hennes böcker än mer "nutida" ungdomsböcker. :) Hoppas mitt svar hjälpte dig något, lite svårt att förklara hur det är. :P

   Radera
 5. Järnriddaren var lätt den bästa av alla i den serien! Loooooved it :) Och jag är även ett stort fan av Melissa Marr, enligt mig så är Under din hud den sämsta i serien men den var tillräckligt bra för att få mig att fortsätta på serien, vilket jag är väldigt glad för ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var ett tag jag läste Marrs första bok, så det ska bli kul att läsa dem! (:

   Radera
 6. Jättefin bookhau! Ser fram emot en massa recensioner nu :D

  SvaraRadera