söndag 11 oktober 2015

Länkkärlek - vecka 41

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Kolla in dessa coola (nya?) Harry Potter böcker i Hogwarts elevhems färgerna!!! Ni hittar dem här. Tycker nog bäst om Hufflepuff-böckerna, men jag tillhör Ravenclaw så... Go blue and bronze!

2. Rick Riordan kommer ge ut en ny bokserie med halvblod!!! Kolla in den här. Oh My Gods! <3

3. En intressant text av Ransom Riggs om hans arbete med första Miss Peregrine boken. Läs texten här.

4. Scorpio Races har fått en director! Hoppas verkligen verkligen att den här underbara boken kommer nå den stora skärmen! Läs om nyheten här.

5. Lite mer Maggie Stiefvater - om det finns någon bok som hon ångrade senare. Läs mer om det här. Visar bara att även författare utvecklas.

6. En karta med litterära genrer som länder, kontinenter, hav, sjöar osv. Kolla in den här! Kan jag täcka en hel vägg med den här teckningen?

7. En lista med bokiga hotell i världen. Kolla in den här. Vill helt klart spendera lite tid på alla dessa hotell, speciellt den med Harry Potter tema!

8. Hur skulle en värld se ut om bokälskare skulle bestämma? Se svaret här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar