torsdag 3 oktober 2013

Planering, planering, planering...

Först vill jag bara tacka alla som kommentera och hjälpte mig med mitt beslut om bloggens nya typ av en inlägg. Ni gav mig verkligen bra feedback och även några nya idéer - hade aldrig klarat detta utan er, så massor av kramar till er!

För er som inte läste mitt inlägg tidigare i förra veckan, så handlade det om att jag vill utöka bloggen med någon ny typ av inlägg. Jag hade själv några idéer från början som jag var ganska sugen på att göra, men jag ville först veta lite om vad mina läsare skulle tycka om dem. Så gissa hur glad jag blev när det visade sig att de flesta var väldigt positiva till mina idéer! =)

Omslagsdiskussion, fredagsdiskussion och veckans bokiga naglar är vad jag än så länge kallar mina olika idéer, men efter lite påpekande från de som kommenterade kommer jag att ändra lite på vad de kallas. Har några idéer, men inget bestämt ännu. Men jag kommer iallafall att publicera alla dessa inlägg på ett eller annat sätt! =D

Av Jennah fick jag även tips på att börja med bokbloggsjerka och En smakbit på söndag, vilket jag faktiskt har funderat på lite tidigare, och jag kan tänka mig att bokbloggsjerkan kan bli väldigt rolig att göra! Dock så känns En smakbit på söndag lite onödig, då jag redan publicerar liknande inlägg med Dagens Citat.

Så nu gäller det mest bara att planera massor, men redan nästa vecka kommer jag lägga upp inlägg med omslagsdiskussion och bokbloggsjerka.

Jag rockar! =P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar