lördag 5 oktober 2013

Bokbloggsjerka 4-7 oktober

Här kommer mitt första inlägg med Bokbloggsjerka! ^^

jerka11
Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.


Berätta om en ”bokmiljö” som du har besökt alternativt gärna skulle vilja besöka. Naturligtvis är det även okej att ta upp fiktiva miljöer om du vill det!

Jag kan faktiskt inte komma på om jag någonsin har besökt någon "bokmiljö". För det mesta håller jag mig inom Sveriges gränser, det är sällan jag ens reser utomlands om man inte räknar Åland och Finland, och eftersom jag mest läser böcker som utspelar sig i USA och Storbritannien är det lite svårt att bara åka dit. =P

Men om jag fick åka till en "bokmiljö" så skulle det antagligen bli Percy Jacksons New York eller Tessa Grays London, och då gärna med vardera karaktär som guide. ^^ New York och London har alltid varit sådana där städer som jag har velat känna bättre (och inte bara på grund av alla bokhandlar) för de har så mycket historia och sevärdheter. Ja, skulle verkligen inte tacka nej till en eller flera resor dit! 

7 kommentarer:

 1. New York känns för långt bort för att riktigt vara värt det, om jag åker så långt vill jag ju se mer än bara en stad, skulle istället satsa på någon form av roadtrip genom USA :] Men London! London är så nära och så underbart, vill tillbaka! Åh, vill tillbaka!

  SvaraRadera
 2. London borde man ju kunna åka till ofta, problemet är ju att det finns så många ställen jag vill åka till :)

  SvaraRadera
 3. London hade jag nog gärna besökt :) New York känns lite för stort för mig :P

  SvaraRadera
 4. New York är en underbar stad, älskar den staden :) London gillar jag med fast inte lika mycket som NY.

  SvaraRadera
 5. Jag och min man var på bröllopsresa i London nu i sommar och vi besökte (och shoppade loss i) landets äldsta bokaffär, det var riktigt trevligt och den hade fem våningar med bara böcker :)

  SvaraRadera
 6. Har inte varit NY, men kan tänka mig att åka dit.

  SvaraRadera
 7. För mig ar det massor av orter där de deckare jag läser utspelar sig som jag skulle vilja besöka!

  SvaraRadera