söndag 31 maj 2015

Länkkärlek - vecka 22

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Anna (från Boktycke) har publicerat ännu ett inlägg med några spännande kommande svenska översättningar, och även den här gången är det flera böcker jag är riktigt intresserade av! Kolla in dem här.

2. Rick Riordan har på sin blogg lagt upp flera bilder på Percy Jackson The Lightning Thief 10th Anniversary Edition!! Det är så coolt att tänka på att den faktiskt har varit ute i 10 år nu. Kolla in Riordans bilder här.

3. Maze Runner: The Scorch Trials trailern har kommit!!!


4. Ett inlägg om Stockholms Internationella Seriefestival som gick av stapeln för några veckor sedan, skrivet av medarrangören Ola Hellsten. Gillade verkligen hans beskrivningar och tillsammans med många fina bilder (till och med jag finns med på ett hörn!) blev det ett riktigt levande inlägg. Läs det här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar