onsdag 8 februari 2017

Trasig dator, tur i oturen och en ny veckogrej?

 Den senaste veckan har varit en riktigt bergochdalbana. När saker har gått fel, så har det verkligen gått fel. När det har gått bra, så har det verkligen gått bra. Antingen det ena eller det andra, aldrig något mellanting. Känner mig kort sagt ganska slut. Tack och lov att det är torsdag imorgon - jag har absolut inget planerat och kan därför få lite sovmorgon! Wooho!

Fyra av veckans största händelser är hör på ett sätt ihop, och det är dåliga situationer som vände till bästa möjliga. Den första händelsen var att min kära lilla blåa dator gick sönder. Jag lämnade in den på service och fick ett svar igår att det inte var något allvarligt - bara lite för många installerade program. De var då så snälla att radera de program jag inte använde och visp! så fungerar Blue som hon ska igen!! ^^
   Den andra händelsen var att jag glömde tre silverringar på ett café i fredags - vilket jag upptäckte först i söndags. Det var ren och skär panik jag fick, för de ringarna betyder väldigt mycket för mig. Två av dem har jag fått från min farmor och den tredje köpte jag under min resa till Köpenhamn under tvåtusenfemton. Det var först på i måndags som jag kunde åka dit och fråga om någon hade hittat dem... och vilken tur jag hade då! Någon hade hittat dem och lämnat dem i kassan! Jag började nästan gråta av lättnat. Vill bara tacka och krama den underbara personen som hittade dem - tack så mycket!!

Utöver datorn- och ringarnahändelserna har jag mest varit upptagen med att riva ner tapeter - håller på att renovera lite hemma just nu. Detta innebär en del kaos hemma eftersom jag plus min familj gör renoveringen själva. Förhoppningsvis är det klart om några veckor. Jag kommer då äntligen att göra en väldigt efterlängtat bookshelf tour!! ^^
 
Och... det var min senaste vecka. Jag har funderat på om jag ska göra detta till något jag gör varje vecka - skriver om hur den (veckan) har varit. Jag skulle gärna vilja integrerar lite mer vardagsblickar i bloggen och jag tror att detta kan vara ett bra första steg mot det. Vad tycker ni?

2 kommentarer:

  1. Gärna! Jag tillhör de som gärna läser vardagsbetraktelser bland de rena bokinläggen. Kul att lära känna bloggaren lite bättre också tänker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! :D Jag tycker samma sak - det är alltid kul att känna personen bakom bloggaren. ^^

      Radera