söndag 26 februari 2017

min söndag + sista boken från bokrean

Godmorgon! Hur är er morgon där ni bor? Här i Stockholm har det snöat under natten, så jag vaknade upp till ett vinter-wonderland utanför mitt fönster. Vilket jag suckar lite över. När ska dessa slumpmässiga nedfall av snö sluta? När kommer våren? Allt jag vill just nu är att byta ut is och kyla mot blommor och solsken! Fast tekniskt sett är det fortfarande vinter så jag får väl förvänta mig den här typen av väder mars ut... (Lägger mig under täcket igen och ignorerar världen utanför.)

För min del kommer nog denna söndag gå ut på att läsa ut Carve the Mark av Veronica Roth inför min bokcirkel imorgon kväll. Jag har bara hunnit med några tjugo sidor och än så länge tycker jag att den är trög. Gissar på att jag känner så eftersom introduktionen till världen och karaktärerna är i full gång och handlingen inte riktigt kommit igång ännu.

Den här veckan har verkligen gått i bokreans anda och vad vore en sådan vecka utan en sista bok? Min beställning från Adlibris damp ner i brevlådan och med den den sista boken jag antagligen kommer köpa från årets rea. Det är en facklitterär bok vid namn Liftarens parlör till galaxen av Yens Wahlgren med undertiteln En berättelse om 101 språk som egentligen inte finns. Självklart, som den grammatik- och språknörd som jag är, var jag tvungen att ha den.

Liftarens parlör till galaxen

Japp, det var mina planer för denna söndag. Har ni några planer för dagen?

2 kommentarer:

  1. "Dödens märken" tyckte jag också var jätte seg i början just pga presentationen av karaktärer och världen osv Men det blir bättre senare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh ja! Tyckte den var riktigt intressant i slutet! :D

      Radera