onsdag 22 februari 2017

Book Haul - ÅRETS BOKREA DEL 1!

På varje bokreas morgon de senaste åren har jag haft som tradition att alltid kliva upp tidigt ur sängen och vara på plats när de öppnar bokhandels dörrar. Idag var ingen större skillnad. Jag trotsade kyla och förkylning (samt en hund som ville följa med), och jag var på plats när Akademibokhandeln öppnade sina dörrar inne i Stockholm City. Deras utbud var ganska intressant faktiskt, iallafall deras facklitteratur och nonfiction-böcker. Utbudet för ungdomsböcker var väldigt smalt och jag hade i stort sett alla böcker hemma redan.
   Därefter tog jag tunnelbanan (snöade för mycket för att gå) till Gamla stan och SF-bokhandeln. Härligt nog hann jag med en chai latte innan de öppnade. Sedan spenderar jag en god timme i himmelriket. ^^

Inkluderat i den här book haulen är även några böcker jag har införskaffat sedan tidigare.

IMG_2773-redigerad

- Dolda tillgångar av Margot Lee Shetterly
Ett recex från HarperCollins Nordic - tack så mycket! Baserad på en sann historia om kvinnorna bakom rymdprogrammet i USA. Kan inte säga hur taggad jag är på att få läsa den här boken och att se filmen senare om några veckor! Pepp!

- Fragile Destiny av Suzanne Lazear
Sista boken om Noli & Co och deras kamp för sin kärlek och sina världar.

- Lady Killer av Joëlle Jones, Jamie S. Rich
Ett av seriealbumen för min comic-bokcirkeln. ^^


IMG_2776-redigerad 2

- Charmed av Michelle Krys
Uppföljare till Hexed som jag köpte på förra årets rea.

- Shallow Graves av Kali Wallace
En skräckhistoria som jag fastnade för - både handling och omslag.

- Färjan av Mats Strandberg
Varit nyfiken på Färjan ända sedan den kom ut. Har dock blivit spoilad om vissa detaljer, men tror nog att jag kommer tycka om den ändå. ^^


IMG_2775-redigerad

- Last Night, A Superhero Saved My Life redigerad av Liesa Mignogna
En antologi av författare och hur superhjältar har påverkat deras liv. Jag är just nu inne i en superhjälte-fas och tyckte denna bok lät otroligt intressant. Roligt också att det är flera författare som jag känner igen!

- The Superhero Costume av Barbara Brownie, Danny Graydon
En till sak som jag tycker är väldigt intressant just nu är att läsa analyser (skyller på universitetet) och då denna handlade om superhjältars kläder kunde jag inte låta bli att lägga den i min korg.


IMG_2774-redigerad

- The Nightmare Charade av Mindee Arnett
Sista boken om maran Dusty.

- In the Shadow of Blackbirds av Cat Winters
Verkar vara en väldigt blandning på handlingen i denna bok. Skildring kring sjukdom och krig, spöken och fotografier. Låter riktigt intressant och många bloggare jag följer rekommenderar den!


IMG_2778-redigerad

- Alla tiders dinosaurier av Johan Egerkrans
Denna var på extrapris på Akademibokhandeln så passade på då jag ändå var där idag. ^^ Jag är ett stort fan av Egerkrans böcker och jag tänkte det kunde vara intressant att läsa lite om dinosaurer igen.

- Legends of Zita the Spacegirl / The Return of Zita the Spacegirl av Ben Hatke
Andra och tredje delen i serien om Zita. Läste den första delen för flera år sedan och har velat fortsätta sedan dess, har dock aldrig fått tillfälle för det. Så därför blev jag jätteglad när jag hittade dessa på rean.

- Spider-Verse av Mike Costa m.fl.
Det var omslaget som drog mig till detta seriealbum. Ska tydligen introducera flera Spiderman från flera universum och sedan gissar jag att något händer (?). Jag har inte läst något seriealbum om Spiderman förut så detta kommer bli spännande. ^^

Har ni fyndat något på årets bokrea?

1 kommentar:

  1. Ser ut som massor med härlig läsning. Själv förhandsbeställde jag från Adlibris och idag fyndade jag second hand på Myrorna. Inlägg om detta finns i fall du är nyfiken på vad det blev.

    SvaraRadera