söndag 12 februari 2017

Länkkärlek - vecka 5+6

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker, eller är på annat vis väldigt viktiga!

1.En nyhet för alla oss som älskar Leigh Bardugos böcker om Grisha och deras värld: det kommer ut en novellsamling senare under hösten! Samlingen har fått titeln The Language of Thorns: Midnight Tales and Dangerous Magic. Ni kan läsa mer om den via länken här.

2. Ännu en boknyhet, denna gång för alla oss som älskar Gail Carrigers Custard Protocol-serie. Det kommer både en tredje och en fjärde bok! Den tredje och nästa bok i serien kommer att heta Competence. Läs mer om nyheten här.

3. Varje år har Svenska barnboksinstitutet Bokprovning där de enligt deras hemsida ger "en översikt med trender och statistik över den aktuella barn- och ungdomsboksutgivningen." Den är öppen för alla och kommer vara lite vart stans i Sverige under mars-maj. Ni kan läsa mer om Bokprovningen och datum här.

4. Trailern för Thirteen Reasons Why av Jay Asher - som kommer bli tv-serie på Netflix - har kommit! Jag har inte läst boken ännu, men är ändå otroligt pepp på tv-serien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar