torsdag 21 januari 2016

Livet just nu.

Jag har inte berättat det på bloggen ännu men jag har fått jobb! Som i ett riktigt heltidsjobb! Wohoo! Det är ett jobb inom kundservice som går ut på att jag ska svara i telefonen hela dagarna. Kanske låter lite tråkigt, men jag lovar det är världens roligaste jobb! Mina arbetskamrater är helt fantastiska och jag hoppas verkligen att det kommer vara lika bra i fortsättningen på jobbet.

Utöver jobbet har jag ganska många bollar i luften just. Läs mer om det under denna fina bild på min bokhylla. (En av dem i alla fall.) (Börjar bli smått förälskad i svartvita foton. Så fina!)

Bokhylla BaW

Så utöver jobbet håller jag på att skriva för en tidning. Där har jag än så länge skrivit några notiser och en bokrecension men jag ska få ihop en dikt och en intervju också. Dem ska jag skriva ihop nu i helgen eftersom jag har deadline för dem på måndag. Att vara med i en tidningen är helt klart något som är jättekul för mig och jag känner mig så nöjd med mig själv när jag har skrivit klart en text. Det är verkligen något jag kan tipsa om! 

Som vanligt bloggar och läser jag också. Det blir främst på kvällar just nu då jag har tid över. Läser gör jag mest när jag pendlar. Jag hoppas att när jag väl har kommit in i rutin igen så ska jag kunna läsa och blogga mer regelbundet. Typ att jag har vissa kvällar i veckan då jag har planerat att jag ska blogga/skriva endast. 

Annars så simmar jag ofta. Riktigt praktiskt att bara åka från jobbet direkt till någon simhall och simma några hundra meter. Speciellt härligt eftersom jag sitter ganska still många timmar per dag.

Och det är ungefär vad mina vardag består av just nu. Om jag inte är på jobbet är jag någon annan stans och gör något. Spenderar inte så mycket tid hemma direkt. Men av någon anledning gillar jag att ha så mycket att göra. Det gör att jag uppskattar saker mer och måste tänka efter en hel del om vad jag vill göra och spendera tid på. Och då väljer jag att göra saker jag älskar att göra.

Ha det bra tills nästa gång!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med ny jobb! Det høres ut som du har mye å gjøre om dagen. Svømming etter jobb hørtes herlig ut, jeg kan ikke huske sist gang jeg var i en svømmehall.

    SvaraRadera
  2. Grattis till heltidsjobbet! :) Och jag känner igen mig i den där känslan av att skriva för en tidning. Alltid lika kul!

    SvaraRadera