lördag 23 januari 2016

Första veckan som heltidsanställd.

Utbildningsveckan på nya jobbet är över och på måndag börjar det riktiga arbetet!

Jag erkänner, jag har aldrig haft en heltidsanställning förut. Och samtidigt som jag helt klart gillar min arbetsplats och mina kollegor så fruktar jag lite inför att verkligen utföra arbetet. Inte för att jag inte vill göra det. Utan mer för att mina egna krav på mig själv är så stora att jag känner att jag måste vara perfekt redan från början - inte världens roligaste känsla direkt. Har pratat om detta med flera och tydligen är det ganska vanligt. Vem vill liksom inte utföra ett bra arbete på en ny arbetsplats?

Så nu ska jag ge den här jobbgrejen en chans och se vart det tar mig. Självklart kommer jag fortsätta att läsa och blogga men antagligen inte i samma utsträckning som tidigare. Jag har en hel del recensioner på lager att skriva och imorgon ska jag försöka avverka några av dem.

Ha en trevlig läshelg!

PS. Kan lägga till att jag typ är jättetrött på kvällar nu och somnar innan kl 22.00 oftast. Allt för att få mer än 6 timmar sömn. Får inte mycket tid över då till läsning. DS.

2 kommentarer:

  1. Sådär var jag också när jag först började jobba. Och allra helst det med att man är så trött och somnar tidigt. Men det gick till sig sen. Lycka till till veckan, du är så duktig! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Börjar äntligen komma in i någon rytm nu så jag är inte så trött på kvällarna längre. :D

      Radera