fredag 15 januari 2016

Book Haul

Årets första book haul med 3 böcker. Let's go

2016-01-15

Först ut är ett recex från B. Wahlströms - tack så mycket! Askfödd av Sabaa Tahir är en bok som handlar om två ungdomar som möts under de mest slumpmässiga händelser och som både vill kämpa mot imperiet som håller dem i sitt grepp. Jag har redan läst Askfödd och föll pladask för den! Mer om mina tankar kommer ni få läsa den 19 januari - då jag deltar i B. Wahlströms bloggstafett för Askfödd. Mer om det kommer i ett inlägg imorgon.
 

2016-01-15

Enda sedan Howard berättade om Untamed har jag halvt längtat ihjäl mig efter den! Älskar hela Splintered-serien och ser helt klart fram emot den här novellsamlingen!


2016-01-15

För ett tag sedan cirkulerade The Curious Incident of the Dog in the Night-Time av Mark Haddon på flera svenska bokbloggar, men när jag läste om själva handlingen tyckte jag att den inte verkade något för mig. Det ändrades när jag gick förbi Pocket Shop en dag. Jag plockade ner den från hyllan och bläddrade lite i den och då blev jag genast intresserad. Vill helt klart läsa den här snart!

6 kommentarer:

 1. Åh, älskade också Askfödd, så himlahimla spännande och åh världen! Tycker det är liiite instalove, men det störde inte mig personligen särskilt mycket då jag ändå tyckte att det skildrades realistiskt :)

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade Askfödd, ser fram emot kommande rec. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag ser fram emot att höra vad du tycker om Untamed. Särskilt den här längre epilogen är jag väldigt nyfiken på. Så du måste läsa den snart och berätta för mig om jag måste köpa den eller inte. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läst den och kan verkligen rekommendera den! :D

   Radera