söndag 3 januari 2016

Länkkärlek - vecka 53

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Lovisa (från Read N See) har under veckan publicerat inlägg om comics (eller seriealbum på svenska) och jag tycker de är otroligt bra och informerande - speciellt eftersom jag läser mycket comics och vill veta mer om dem. Ni kan läsa om Lovisas tankar om det här samt hennes första och andra inlägg.

2. Goodreads är lite som Facebook fast för böcker. Är inne på hemsidan varje dag och skulle lätta kunna leva där. För er som inte vet så mycket om Goodreads eller är tveksamma till den, kolla in den här listan på alla funktioner som faktiskt finns där.

3. Pia (från Bookrelated) skriver om How to get your shit together. Helt klart något att läsa nu i början av året och ta inspiration av. Läs Pias inlägg här.

4. George R. R. Martin har publicerat ett inlägg om hur The Winds of Winter kommer dröja ett tag till. Läs hans inlägg här.

4 kommentarer:

 1. Haha, jag skulle faktiskt precis kommentera här och berätta att jag nämner dig i mitt senaste inlägg, och så ser jag att du har gjort detsamma för mig redan! Så roligt! Woho! tack så mycket, kul att du gillade inlägget! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, händer alltid roliga saker i bloggvärlden! Tack så mycket! <3

   Radera
 2. Goodreads är bäst! ^^ hade aldrig haft koll på alla böcker jag vill läsa, hittat så mycket nytt etc om jag inte hade haft konto där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur överlever folk utan Goodreads egentligen? ^^

   Radera