måndag 4 januari 2016

Bucket List 2016

Det är början på ännu ett år och som blickar jag framåt vid den här tiden. Framtidstron är stor och möjligheterna många, och självklart ska jag hitta på massa roliga saker under det kommande året. Min Bucket List för året är en blandning av saker jag vill göra eller uppnå, en blandning av mål och upplevelser, både när det gäller bloggen, läsning och livet.

1. Åka ner till Bokmässan i september.
Var där första gången under 2015 och blev helt klart en av årets stora höjdpunkter för mig! Så självklart vill jag vara där i år igen - fast om det blir en dag eller flera får jag se.

2. Skaffa körkort.
Är redan på gång med körkortet och hoppas kunna skaffa det nu under året.

3. Se körsbärsblommorna slå ut i Kungsträdgården.
Jag har missat detta ända sedan jag flyttade till Stockholm för lite över tre år sedan, men i år ska jag minsann se dem!

4. Börja lära mig spanska och teckenspråk igen.
Jag skulle verkligen älska att få större kunskap i dessa två språk, speciellt eftersom jag har kunnat dem relativt bra i någon period i mitt liv.

5. Vara volontär på årets Seriefestival.
Helt klart en av årets höjdpunkter för mig. Seriefestivalen är i Stockholm varje maj.

6. Jag vill läsa minst 130 böcker.
Inte helt oväntat så kommer jag delta i Goodreads Reading Challenge (min 5:e utmaning!) och på grund av tidigare års erfarenheter har jag i år lagt ribban på 120 böcker. Vilket jag tror att jag utan problem kan klara av! Go reading power!

7. Göra bloggen till en domän.
Det här kommer helt klart bli något av det största jag kommer göra i år. Jag har länge tänkt på det länge och det känns verkligen rätt. Detaljerna kring hur, när och var har jag ännu inte kommit till än.

8. Börja göra videos.
Youtube är en del av min vardag nu och jag vill helt klart prova på det för att se hur det är.

9. Få min TBR-hylla ner till under 100 böcker.
Det här är ett stort problem för mig, ett stort väldigt härligt problem. Jag behöver verkligen minska mitt antal olästa böcker i mina bokhyllor, får bara se om jag kommer rensa ut dem eller läsa ut dem.

10. Avsluta minst 20 serier.
Jag har fått på hjärnan att jag ska avsluta väldigt många serier det här året och då kommer jag göra det.

11. Börja med intervjuer.
Efter förra årets händelser och utbildningar har jag fått stor smak på intervju, både i person och via skrift, och jag har en längtan att göra fler! Så om det är någon som är sugen på att bli intervjuad... min mailadress finns under fliken kontakt!

9 kommentarer:

 1. Åh ser framemot dina videos, hade gärna sett en bookshelf tour då :)

  SvaraRadera
 2. låter som roliga mål!! youtubevideos skulle jag också vilja satsa på, det är verkligen min vardag nu också haha. förut sa jag jämt "jag läste på en blogg" men nu säger jag istället "jag såg på Youtube/en video".. haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådant som händer väldigt ofta tycker jag. Youtube blir allt mer populärt. :P

   Radera
 3. Låter helt klart som bra mål! Vi ses på bokmässan i höst :D

  SvaraRadera