söndag 2 mars 2014

Länkkärlek - vecka 9

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och så mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Denna parody på Cathing Fire var för bra för att inte delas! <3


2. Jag vet att det är väldigt många som har läst och älskat boken Anna and the French Kiss av Stephanie Perkins, så här har ni två noveller som finns att läsa på nätet; Vulcans Are Hot och ANNA: Deleted Chapter.

3. Som många kanske har sett så har det kommit ut massor av nya bokomslag de senaste veckorna, och bloggarna bakom Booklovin har gjort ett väldigt bra inlägg med att samla ihop dem! Kolla in de underbara omslagen här!

4. Har ni någonsin tänkt på att många böcker skriva av kvinnor har ett tjej-i-fin-klänning-omslag? Medan manliga författares böcker har något helt annat i jämförelse? Kolla in Andreas inlägg om just detta här!

5. Att skaffa en domän har säkert många fördelar, men det kan också medföra en hel del problem ibland. Läs om Boktjuvens problem och hur hon löste dem här!

6. Jag vet att det finns många Doctor Who fans i bokbloggarsfären, och till er så ställer jag frågan; har ni sett det där klippet då David Tennant istället för att spela The Doctor är den vackra Companion?

2 kommentarer: