fredag 14 mars 2014

Hjälp mig!

Det var länge sedan jag gjorde en bokbeställning med böcker jag verkligen, verkligen ville ha. Så nu när jag börjar plugga tänkte jag unna mig det! =) Men som med alla gånger då jag börjar titta runt på näthandlarna så blir det för många böcker och för lite pengar, och därför tänkt jag mig nu vända mig till er, mina bokälskande vänner.

Vilka av dessa följande böcker borde jag beställa?

Seriealbum:Fortsättningar:Några nya serier:
Och så lite övriga böcker:Lite hjälp någon? (=

7 kommentarer:

 1. Seriealbum har jag ingen koll på.. Men Pushed, Crown of Midnight & Allegiant är superbra. The Nightmare Affair är väldigt bra, medan The Winner's Curse var en riktig besvikelse. Jag gillar Catching Jordan, och tycker att dess uppföljare Stealing Parker är ännu bättre. The DUFF är en riktigt bra bok, men min favorit av Kody Keplinger är A Midsummer's Nightmare, så jag rekommenderar hellre den. :) Och 2 böcker som jag tycker borde finnas med på din lista är Cruel Beauty av Rosamund Hodge & Unwind av Neal Shusterman, det finns inga ord för hur mycket jag rekommenderar dem. ;) Hoppas jag var till lite hjälp iaf.. :D

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen personlig erfarenhet av någon utav böckerna förutom Allegiant, men om jag var du så skulle jag köpa Seraphina, The nightmare affair, Crown of midnight, The winners cure och For darkness shows the stars!

  SvaraRadera
 3. Har bara läst Seraphina av dessa, men den älskade jag något otroligt. En av de bästa böckerna jag läste förra året! :D

  SvaraRadera
 4. Allegiant och Crown of Midnight :)

  SvaraRadera
 5. De tre första! Har läst Paige och Zita och gillar verkligen! Oz står på min önskelista :) Och The Winner's Curse, som Misty på The Book Rat har fått mig att vilja läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Men var inte helt lika förtjust i Paige så ta de två andra i första hand (oz för att jag vill läsa reviewn om den sen och Zita för att jag älskade den)!

   Btw säljer/byter Nelly på http://nellonsbokblogg.blogspot.co.uk Zita ifall du är intresserad!

   Radera
 6. Har bara läst Allegiant av böckerna, men den var väldigt bra. Sen är det ju alltid skönt att avsluta en serie :) Har bara hört bra saker om Crown of Midnight och den är jag själv sugen på, så den skulle jag köpa om jag var du :)

  SvaraRadera