fredag 2 augusti 2013

Book Haul - Fina bilder & Andra fynd

Under de senaste veckorna har jag lyckats samla på mig lite böcker, för det mesta seriealbum och bildböcker jag vill läsa. Men även några andra böcker jag har suktat över från början av året! 


En fin liten hög med böcker. ^^



ღ Ink (Paper Gods #1) av Amanda Sun
Äntligen så äger jag denna skönhet! Var bara tvungen att fotografera hela boken för att alla ska kunna se hur underbart vacker den faktiskt är! Och själva materialet som den är gjord av? Jag har aldrig sett något liknande, det känns så skört och tunt. Antar att det ska vara något slags pappersmaterial som används i Japan. Hoppas bara innehållet kommer att matcha omslaget bara!



ღ The Walking Dead vol 2-5 av Robert Kirkman, Charlie Adlard & Cliff Rathburn
Ända sedan jag läste första volymen Tills Döden Skiljer Oss Åt så har jag varit taggad på att fortsätta med TWD-serien. Tror nästan jag ska ta en hel dag snart och bara läsa en massa seriealbum!



ღ  Harry Potter och Fenixorden (Harry Potter #5) av J.K. Rowling
Av en ren slump så hittade jag femte boken i Harry Potter på Myrorna för bara 20 kr! Ett helt perfekt pris, och boken var i väldigt bra skick. Med tanke på att det är den tjockaste boken i serien, så kan ju ryggen bli helt bruten av för mycket läsning (som min familjs ex hemma hos min mamma) - så blev väldigt glad över att hitta en som är så fin! 



ღ Tales of Macabre av Edgar Allan Poe, illustrerad av Benjamin Lacombe
ღ Snövit av Benjamin Lacombe
ღ William Morris Bok av Benjamin Lacombe, illustrerad av Agata Kawa
ღ Lin Yi's Lantern av Benjamin Lacombe & Brenda Williams
Fyra böcker jag lånade efter att ha sett Lacombes illustrationer i Snövit. Blev väldigt nyfiken på hans andra verk så jag lånade i stort sett hem alla biblioteket hade. Dessutom kan det vara lite skönt att läsa något utöver alla vanliga kapitelböcker jag i vanliga fall läser som mest. 



ღ Molnjägarna av Steven Hunt & David Richardson
Ett seriealbum jag köpte helt och hållet p.g.a omslaget! Jag fastnade så mycket för det att jag inte ens läste beskrivningen av handlingen, i värsta fall kommer jag inte att gilla handlingen och då kan ju boken dekorera bokhyllan!



ღ Domovoi av Peter Bergting 
Ännu ett seriealbum av Bergting, fast den här gången ett av hans engelska verk. Jag tror inte ens att den här finns på svenska faktiskt, men det ska ändå bli kul att få läsa denna! 

ღ A Game of Thrones vol 1 av Geroge R.R. Martin (serieablum)
Den svenska versionen av A Game of Thrones seriealbumet (älskar framsidan!) och trots att jag inte har läst själva boken ännu så ser jag fram emot denna!



ღ Dark Triumph (His Fair Assassin #2) av Robin LaFevers
Efter att ha läst första boken Grave Mercy förra sommaren så har jag väntat ganska längtansfullt efter Dark Triumph. Och det beror mest på att man äntligen ska få reda på mer om karaktären Sybella, som var som ett stort frågetecken under förra boken.



ღ Last Chance av Sarah Dessen
Hittade denna på Myrorna samtidigt som jag köpte Harry Potter-boken. Har velat läsa mer av Sarah Dessen ända sedan jag läste Blunda och Hoppa - så jag ser verkligen fram emot att få läsa Last Chance!

ღ Matchad (Matched #1) av Ally Condie
Nu ska denna bli läst!

ღ Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass av Lewis Carroll
Hade tänkt läsa denna innan jag påbörjar boken Splintered, som är en omtolkning på Carrolls. 

Det blev många böcker, pust! Någon bok som ni har läst och verkligen rekommenderar att jag läser snart?

6 kommentarer:

  1. Åh, Ink måste jag skaffa snart. Gillade Shadow mellanboken som jag läste innan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den måste jag verkligen läsa snart! Helst innan jag påbörjar Ink. :P

      Radera
  2. Matched är helt okej :) Och Ink var ju ljuvlig!

    SvaraRadera
  3. Vad menas egentligen med just bookhaul?
    Kram Cissi

    SvaraRadera