söndag 12 maj 2013

Stacking the Shelves [33] Bibliotekslån


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Jag hade från början tänkt göra en BookHaul-video, men tyvärr så hade jag inte tillräckligt mycket tid idag för att spela in den. Och sedan fungerade inte min kamera, så det får duga med vanliga omslagsbilder istället. Hoppas ni gillar inlägget ändå! 

Blev en tur till biblioteket för att hämta ut alla 8 (väldigt tunga) böcker! Och jag är ganska stolt över att det inte är en enda första-bok i någon serie, alla är antingen fortsättningar på serier jag redan har börjat eller stand-alone böcker. 


Fade (Dream Catcher #2) av Lisa McMann
Jag läste första boken Wake tidigare i år och jag gillade den ganska mycket faktiskt. Det var en lätt och snabbläst bok, så nu ser jag fram emot att avsluta trilogin!

Gone (Dream Catcher #3) av Lisa McMann
Tredje och sista boken, med tanke på att båda böckerna är väldigt tunna så kan jag nog läsa ut dem både ganska fort. 

Inside Out & Back Again av Thanhha Lai
En versbok som jag har sett på lite olika bloggar den senaste tiden, ser verkligen fram emot att läsa den!Poison av Bridget Zinn
Jag vet inte hur länge jag har velat läsa den här! Verkar vara en väldigt rolig episk fantasy bok om man ska gå efter beskrivningen på baksidan. Tror jag kommer att läsa den ganska snart!

Rules of Attraction (Perfect Chemistry #2) av Simone Elkeles
En trilogi om 3 bröder, jag har redan läst den första boken Perfect Chemistry och trots att den var lite chessy så gillade jag den. 

Chain Reaction (Perfect Chemistry #3) av Simone Elkeles
Sista boken är nästan den jag ser fram emot att läsa mest! Främst beror det på huvudpersonen Luis som boken handlar om, han är hittills den brodern jag gillar mest. ^^Entice (The Violet Eden Chapters #2) av Jessica Shirvington
Återigen en serie som jag har påbörjat men inte kommit så långt med, denna gång med änglar. Jag gillade första boken Embrace väldigt mycket, så jag ser verkligen fram emot att fortsätta med serien!

Emblaze (The Violet Eden Chapters #3) av Jessica Shirvington
Det stör mig lite grann att trots att sista boken i serien kommer ut i år (i Australien då alltså) så dröjer det åtminstånde ett år innan UK eller US versionen kommer ut. Får väl uthärda den tiden! 

Har läst några av de här böckerna? Och vad tyckte ni i så fall om dem?

4 kommentarer:

 1. Poison har jag också tittat efter länge nu men vet inte alls om den är bra. Läs och skriv om den, så jag vet om jag ska köpa hem eller inte! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska jag absolut göra! Hoppas bara att jag gillar den! :D

   Radera
 2. Oj! Det verkar som du kommer hinna avsluta en hel del serier innan sommaren! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, får se om jag ens kan avsluta EN serie innan sommaren. Har lite andra böcker att läsa först. :P

   Radera