söndag 5 maj 2013

Stacking the Shelves [32] Sura seriealbum


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Förra veckan så var Stockholms Internationella Seriefestival, och utöver att köpa fantastiska affischer så skaffade jag även två seriealbum. Och trots att jag egentligen har köpförbud just nu så kunde jag inte låta bli dem! De var så fina (och billiga)!


The Walking Dead Volym 1: Tills döden skiljer oss åt av Robert Kirkman & Tony Moore
Jag har velat läsa den här hur länge som helst, och trots att jag inte direkt vet vad den handlar om, så köpte jag den. Får se om jag gillar den!

Medley: En Ny Våg av Lisa Medin
Innan jag såg Medley i sin monter så hade jag ingen aning om att den ens existerade. Men av alla kommentarer jag hörde i luften när jag var där, så skulle den vara något riktigt extra! Så när författaren/tecknaren ändå var där och signerade böcker så fick den följa med hem också. 

Acid av Emma Pass
En av de sista böckerna jag beställde innan jag drog igång mitt köpförbud. Jag har velat läsa den här i flera månader nu, verkar vara en sån där bok som passar mig! Lite dystopi-aktig med massor av action. Är så glad över att ha den i min bokhylla just nu!

Har ni skaffat några bra böcker den här veckan?

5 kommentarer:

 1. Nepp... Kör fortfarande med mitt köpstopp även om det håller på att ta kol på mig! Jag vet att jag kommer känna mig otroligt nöjd när jag har läst ut alla på min lista så jag försöker tänka på det :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föreställer mig att jag kommer ha samma känsla när mina böcker i min hylla är utlästa också. :) Det tar bara sådan TID! :P

   Radera
 2. Jag är jättenyfiken på Acid, ser fram emot din recension. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer nog att läsa den ganska snart, ska bara läsa ut alla andra böcker jag håller på med nu. :P

   Radera
 3. Jag försöker att låta bli att köpa nya böcker just nu eftersom att min bokhylla är smockfull med olästa böcker, men jag kommer nog snart inte kunna låta bli längre! ;o

  SvaraRadera