onsdag 8 maj 2013

Omslaget till Nyckeln!?!

Trots att jag än så länge inte har läst alla böckerna i Engelsfors-trilogin, så håller jag koll på nyheter som kommer om den. Och inte en enda gång har jag sett att omslaget till tredje och sista boken, Nyckeln, har släppts. Eller har jag missat det totalt?

Jag hittade omslaget av ren slump på Goodreads, och gissa min förvåning när jag fick se det! Trots att det går i samma stil som Cirkeln och Eld, så har jag mina funderingar om det verkligen är rätt omslaget. Jag tror att om Rabén & Sjögren (eller författarna för den delen) hade gjort omslaget offentligt, så skulle ha blivit stora rubriker i så fall, med tanke på hur populär serien faktiskt är i Sverige. (Och speciellt med tanke på alla bokbloggare jag följer som dyrkar serien.) 


Så vad tror ni? Kan detta vara omslaget till Nyckeln?
De tidigare böckerna i serien:7 kommentarer:

 1. Det passar ju verkligen ihop med de andra, men håller med borde det inte varit stora rubriker om det? Eller så är du helt enkelt den första ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att vara först med något så stort! ;) :P

   Radera
  2. Ja det var du ju nu! Loggade in på bloglovin hade 30 inlägg, minst 15 av dom var ju om omslaget till nycklen!

   Radera
 2. Det kan ju vara omslaget för det är ju väldigt likt dom förra. Men man vet ju aldrig :)

  SvaraRadera
 3. hmm det känns lite konstigt att författarna inte har sagt något och att omslaget bara dyker upp på goodreads.. men omslaget känns nästan för proffsigt för att vara fake, vi får helt enkelt vänta och se :)

  SvaraRadera
 4. Det går ju onekligen i samma stil som de andra, så helt otroligt vore det ju inte.

  SvaraRadera
 5. Det är ju snyggt i alla fall, så hoppas att det är det riktiga :)

  SvaraRadera