söndag 31 mars 2013

Stacking the Shelves [27] Årets höjdpunkt!


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Ändå sedan December 2011 har jag väntat på den här veckan. Veckan då Clockwork Princess äntligen kom ut! Dessutom blev det några andra böcker jag har velat läsa länge, men inte lika länge som CP2.


Blev totalt 6 nya böcker den här veckan. En ganska blygsamt mängd i jämförelse med vissa andra veckor. Den Tomma Stolen av J.K. Rowling
Köpte denna av Malin som säljer massor av sina böcker. Den är inbunden och i väldigt fint skick och jag ser verkligen fram emot att läsa den! Tack för den Malin!

Clockwork Princess (The Infernal Devices #3) av Cassandra Clare
Inga ord kan beskriva mina känslor för denna serie. Jag har redan läst den och jag älskade den minst sagt, och jag är så ledsen över att den är över! Tror inte att någon annan serie har berört mig som Infernal Devices har gjort!The Broken Destiny (Broken #1) av Carlyle Labuschagne
Inte världens finaste omslag (lite väl översminkad) men handlingen verkar spännande. En blandning mellan sci-fi och urban fantasy enligt baksidestexten, det är något som ofta kan bli bra!

Black Heart (Curse Workers #3) av Holly Black
Eftersom jag inte orkar vänta på den svenska översättningen av sista boken, så lånade jag den på engelska istället. The Goddess Inheritance (The Goddess Test #3) av Aimée Carter
Återigen en sista bok i en serie, kommer bli ganska skönt att äntligen få ett slut på The Goddess Test serien. Har hittills inte varit världens bästa, men jag vill veta hur allt slutar. 

Why I Let My Hair Grow Out (Morgan Rowlinson #1) av Maryrose Wood
Det var nog titeln som fångade min uppmärksamhet först, den är så annorlunda och jag gillar omslaget. Men när jag hämtade den på bibblan så var jag överraskad över hur liten den var! Typ vanlig svensk pocket höjd, men med engelsk paperback bredd. Den ska handla om faeries, och det är ju alltid roligt att läsa om!

Blev en väldigt bra vecka för mig, har ni fått några bra böcker?

6 kommentarer:

 1. Det ser ut som en bra hög med böcker :) Jag är sugen på att börja läsa Holly Blacks serie, den verkar bra! Bästa boken jag fick hem denna veckan var: Game of Thrones The Graphic Novel: Volume One. Finaste seriealbumet jag har sett!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska nog börja läsa den serien snart, Game of Thrones finns liksom överallt. Vill inte känna mig utanför liksom. C: Holly Blacks serie är väldigt bra faktiskt! Läs den! :D

   Radera
 2. Vilken hög! Ser ut som en massa bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM! Ser så fram emot att påbörja dem alla! :D

   Radera
 3. Vad tyckte du om tmi-serien? Jag har läst tom CoG men inte fastnat speciellt för den, är tid bättre? Jag har inte brytt mig om att läsa den eftersom jag blev så besviken på tmi... Haha, slarvigt skriven kommentar men strunt samma. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag fattar vad du menar. Jag är en av de personerna som verkligen avgudar TMI & TID, spelar ingen roll för mig vilken bok jag läser - jag bara älskar dem! Kanske inte ett direkt långt svar, men det täcker vad jag känner för dem. :D

   Radera