onsdag 20 mars 2013

Rapport från igår kväll!

Som jag nämnde lite grann igår så skulle jag till SF-bokhandeln eftersom förhandssläppet till Berättelser från Engelsfors var där. Och även om jag än så länge inte har läst den (ska läsa Eld först) så ser jag verkligen fram emot det! Alla illustrationer är så fina och efter att ha hört tecknarna och författarna pratat om den, så ser jag ännu mer fram emot den!


Som vanligt var det hela väldigt trevligt! Köpte även 2 böcker som fanns med på rean (halva rea-priset?! Det är en dream-come-true!) och den ena av dem var en bok som jag funderar på att köpa redan under första dagarna av rean, men som jag tyckte var lite väl dyr. Men nu så var det ett helt perfekt pris! Älskar nu den boken, den är så vacker! (Men ni får se vilka böcker jag köpte under veckans Stacking the Shelves, kanske en BookHaul-video igen? Börjar bli ganska kul att spela in dem!).

Jag träffade utöver alla underbara personer på SF-handeln även Frida som driver Photos and Books. Var som vanligt väldigt trevligt att träffa henne! Var en stor lättnad över att inte vara ensam där (för det var riktigt mycket folk faktiskt!) och det hela slutade med att jag hade en toppenkväll med toppenmänniskor! 

3 kommentarer:

 1. Åh jag är sugen på att gå idag när de kommer till malmö, få se om jag hinner! jag tycker du ska spela in en video! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du hinner då! Det blir nog en video på söndag, får se om jag hinner. :D

   Radera
 2. SV. Hej, vad roligt! Om jag bara slår in boken och skickar med posten går det på ca 60:- i frakt. Om du vill ha boken skickad i vadderad påse kostar det lite mer, eller ca 59:- med Schenker. Om du för över pengar till mig så skickar jag boke när jag ser att pengarna har kommit in :)

  SvaraRadera