måndag 4 mars 2013

Day 11 – A book you hatedDag 11 - En bok du hatade

Hata är ett väldigt stark ord, och jag inte direkt säga att jag hatar en bok. Jag kan som mest bli irriterad och avsluta boken innan jag har läst ut den för att den inte passade mig som läsare. Så jag väljer en sådan bok istället!


Fallen av Lauren Kate gav jag upp innan 100 sidor. Fastnade inte alls för karaktärerna eller handlingen, och eftersom jag inte gjorde det så ansåg jag att det var slöseri med tid att läsa den. Det händer inte mig speciellt ofta, men just i detta fall hände det. 

2 kommentarer:

  1. Åh jag känner mig så splittrad inför denna bok. Några säger att de är bra, några älskar den och många ogillar den. Vet faktiskt inte hur jag ska göra med den. Tyvärr finns den inte heller att låna på vårt bibliotek och jag känner nog att jag inte vill köpa den även om framsidan är riktigt snygg och skulle se fin ut i bokhyllan. Men det kanske inte är en så bra anledning till att köpa hem den heller? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan ju vara så att du kommer att gilla den, så bara därför kan det ju vara en anledning till att köpa den. :P Men om du sedan inte gillar den kan du alltid sälja eller byta bort den! :D

      Radera