torsdag 31 januari 2019

Book Haul Januari

Så jag upphävde mitt köpförbud vid nyår. Det blev lite surt när jag avslutade litteraturvetenskap II att inte kunna göra en bokbeställning som en belöning till mig själv, så jag gjorde en liten en. Men sedan köpte jag några böcker begagnade och fick min andra Fairyloot-box.

IMG_3370

The Raven Boys / The Dream Thiveves / Blue Lily, Lily Blue av Maggie Stiefvater
De här böckerna har jag läst sedan tidigare men har velat ha alla hemma för någon framtida omläsning. Helt klart en av Stiefvater (i mitt tycke) bättre böcker. ^^

Vengeful av V. E. Schwab
En matchande utgåva för Vicious som jag läste under januari. Kan inte förstå att den här serien snart är slut?! Jag har inte läst något om handlingen än men har iaf hört att Victor och de andra ska vara med.

Eleanor & Park av Rainbow Rowell
Äger redan den här på svenska, men har velat ha den på engelska hur länge som helst. Känner lite hur jag måste köra på en läsmaraton av Rainbows böcker. Bara för att uppleva storheten med dem ännu en gång.

Circle of Shadwos av Evelyn Skye
Min senaste bok från Fairyloot. Har inte läst in mig på handlingen men ska förstå att det ska handla om två syskon. Vilket jag såklart gillar!

Queen of Air and Darkness av Cassandra Clare
Den sista boken i The Dark Artifices med Emma, Jules och de andra i Los Angeles institutet. Jag har ännu inte läst Lord of Shadows så kommer nog dröja ännu ett tag innan jag läser denna tegelsten.

Har ni läst någon av dessa böcker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar