måndag 21 mars 2016

Book Haul - världens finaste bok?

Har det någonsin hänt er att ni har hittat en bok och bara känt att den är ämnad för just er? Jag tror att jag hittade den boken för bara några dagar sedan när jag gick in i en bokhandel och hittade en bok (mer om den nedan) som inte såg ut att vara någonting från utsidan. Men som ni vet ska vi inte döma böcker efter omslaget - och bevisar den här boken det! För under bokens skyddsomslag fanns världens finaste bok! Det bokstavligt talat lyste om den och jag bara kände att jag behövde den här boken. Det är berättelsen om hur jag köpte A Thousand Nights.

Det blev också några fler böcker, men de känns inte lika storslagna för ögonblicket...

IMG_2407

- Lady Midnight av Cassandra Clare
Den är äntligen här! Jag har väntat på den här boken i snart 2 år (ända sedan City of Heavenly Fire) och nu när jag har den känner jag att jag behöver två lediga dagar så att det enda jag behöver ägna min tid åt är att läsa den!

- A Thousand Nights av E. K. Johnston
Som sagt, världens finaste bok. Kolla in min instagram för att se hur undersidan ser ut!


IMG_2411

- The Wicked + The Divine av Kieron Gillen m.fl.
Vad jag har förstått av beskrivningen av handlingen kommer denna volym att vara rätt så annorlunda från tidigare volymer. Istället för att följa handlingen kommer varje kapitel att handla om de enskilda gudarna och deras tidigare liv? Det är lite luddigt, men jag hoppas verkligen att jag kommer gilla den!

- Heart in a Box av Kelly Thompson, Meredith McClaren
Jag köpte det här seriealbumet endast för att McClaren är illustratören. Jag blev nyfiken på en av hennes andra seriealbum, men då de är i en serie blev jag lite tveksam om jag skulle gilla den eller inte, så jag köpte det här ensamstående seriealbumet istället. Mina förväntningar är väldigt höga just nu.

- The Courageous Princess av Rod Espinosa
Månadens seriealbum för min Comic-bokcirkel!

Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tyckte ni i så fall om den?

2 kommentarer:

  1. Åh, wow. Vad snygg undersidan var. Varför hade man inte den som egentligt omslag? Helt kär. :) Jag har för övrigt läsa Lady Midnight, och älskade den. Hoppas att du också kommer att göra det, och att du gillar alla dina nya böcker. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, håller med! Men samtidigt är det ganska fint med att se en liten del av undersidan genom bokens dustjacket - typ som att locka en att bara titta under. xD Jag hoppas på att kunna läsa Lady Midnight rätt så snart. :)

      Radera