söndag 20 april 2014

Länkkärlek - vecka 16

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och så mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Gabriella har tänkt igenom det har med karaktärer som lever och dör, och vilket av dessa alternativ som man föredrar. Läs hennes inlägg här!

2. Frida hittade The Lunar Chronicles Wikia för ett tag sedan och skrev om det här! Många intressanta fakta om serien och karaktärerna. 

3, Beate skriver om pet peeves (översättning ungefär = favorit hatobjekt) vilket jag tyckte var ett väldigt annorlunda och intressant inlägg - läs det här! Funderar faktiskt själv på att skriva ett eget. =P

4. Äntligen har det släppts en trailer till filmen If I Stay, baserad på boken med samma namn av Gayle Forman. Hittills så verkar den jättebra! Gillar tjejen som spelar Mia. :)


5. Det senaste avsnittet i webbserien BAMF GIRLS CLUB kom ut i veckan, se det här nedan:


6. Lust att ta reda på vilken fraction du tillhör i Divergent? Prova att göra det här testet då!

7. Hittade denna roliga samling med massor av roliga bilder som heter "21 Signs You’re Suffering From A Book Hangover" - titta på den här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar