fredag 21 februari 2014

Listan blir bara längre och längre...

Missförstå mig inte. Jag älskar verkligen böcker - de ger mitt liv så mycket mer mening och det har bara kommit ut bra saker sedan jag började läsa lite mer seriöst (och samtidigt startade bloggen). Men nu har läsning gott så långt att jag knappt kan hålla koll på allt jag läser! Om det inte hade varit för Goodreads så hade jag nog aldrig kunnat hålla koll på allt jag har läst!

Goodreads är en helt fantastiskt hemsida för oss som älskar böcker! Den är lätt att använda och jag gillar speciellt att man kan skapa egna system med olika virtuella "bookshelves". Speciellt är det bra när man har påbörjat 75 olika bokserier och behöver hålla koll på dem... =)

Ett av mina stora mål med läsningen i år är att jag ska avsluta en hel del av dessa serier. Och hittills så har det fungerat ganska bra faktiskt, har redan avklarat 5 serier! *stolt*

Hur har ni det med bokserier? Är ni noga med dem eller läser ni bara som ni vill? Berätta gärna! 

Här nedan följer en lista på de bokserier där jag bara har en bok kvar:

1. Intertwined #4 av Gena Showalter
2. City of Heavenly Fire av Cassandra Clare
3. Succubus Revealed av Richelle Mead
4. If I Should Die av Amy Plum
5. The Blood of Olympus av Rick Riordan
6. The Savage Grace av Bree Despain
7. The Reckoning av Kelley Armstrong
8. Mortal Heart av Robin LaFevers
9. Empower av Jessica Shirvington
10. Son of Spartacus av Simon Scarrow
11. Ignite Me av Tahereh Mafi
12. The Course of True Love [and First Dates] av Cassandra Clare
13. The Wicked Within av Kelly Keaton
14. The Forever Song av Julie Kagawa
15. Unmade av Sarah Rees Brennan
16. Rhiannon av David Levithan
17. Wicked Kiss av Michelle Rowen
18. Where Silence Gathers av Kelsey Sutton
19. My Life From Hell av Tellulah Darling
20. Rise av Andrea Cremer
21. Bloodrose av Andrea Cremer
22. Hellbent av Cherie Priest
23. Dead Ever After av Charlaine Harris
24. Romeo Redeemed av Stacey Jay
25. Sweet Reckoning av Wendy Higgins
26. Shadow Heir av Richelle Mead
27. Endlessly av Kiersten White

Jippi! Känns lite som om jag äntligen börjar komma någonstans! =D 

4 kommentarer:

 1. Det här med serier alltså.. Jag har en opublicerad sida på min blogg där jag håller koll på vilka serier jag läser, och det känns som att det är en aning för många. :) Jag har avslutat 44 serier, jag håller på att läsa 84 olika serier, och det finns 19 serier som jag tvekar till att läsa fortsättningen på. Av de 84 serier jag läser just nu, så har bara 11 utav dem släppt alla böcker i serien, men 44 av dem kommer att släppa sin sista bok i år.
  Dock lär jag ju hinna påbörja åtminstonde dubbelt så många serier som jag hinner avsluta i år. Det kommer ju så himla många bra böcker hela tiden.. Det roliga är dock att jag var aldrig stressad över hur många serier jag läste innan jag började hålla koll på dem. :/ Och vad duktig du är som redan hunnit avsluta 5 st! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, oj, vilken koll du har på dina serier! :O Själv vet jag i stort sett bara om nästa bok jag har att läsa i en serie. xD
   Tack så mycket! <3

   Radera
 2. Ja, tacka goodreads! Jag tror jag ska sätta en next-book-in-series-to-read bokhylla så att jag har lite bättre koll (tack för tipset! ;) ). Jag har iofs en sida på min blogg där jag har serier som jag vill läsa/håller på att läsa, men kan vara bra att ha på goodreads också x) Och duktigt att du påbörjat med att avsluta dem, 5 är riktigt bra hittills :)

  Själv tänker jag försöka avsluta så många serier som möjligt innan jag börjar på en ny. 20 serier som är på hälft, men har planerat att avsluta åtminstone 8-9 serier innan höst. Jag har säkert lika många serier som bara väntar på att bli påbörjade här hemma (och ännu fler som väntar på att bli köpta) så får se hur det går x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack och varsågod! Riktigt praktiskt det där med Goodreads! ;D
   Låter som en bra plan! :))

   Radera