söndag 2 februari 2014

Länkkärlek - vecka 5

En ny typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och så mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. Jag tror knappast att det här är en nyhet vid det här laget, men jag är bara tvungen att dela med mig av The Fault in Our Stars trailern igen! Man kan verkligen inte se på den för många gånger! <32. BAMF GIRLS CLUB är en webbserie på youtube som jag har följt sedan förra året - och den är är helt enkelt för genial!! Den handlar om hur det går när Hermione (Harry Potter), Katniss (The Hunger Games), Buffy (The Vampire Slayer), Bella (Twilight), Lisbeth (Millenium) och Michonne (The Walking Dead) flyttar ihop, och sedan får man följa hur de försöker komma överens. Det senaste avsnittet kom nu under veckan!


3. Emelie har skrivit ett väldigt bra inlägg om "bokmissbruk", vilket är något som jag tror att vi bokbloggare kan känna igen oss lite i. Det går att läsa hennes inlägg här!

4. Bonnier Carlsen har lagt upp sina boknyheter för sommaren!! Blev jätteglad när jag upptäckte vilka böcker de kommer att släppa, massor av underbara titlar till oss läsare! Kika in på böckerna här!

5. Även Semic har avslöjat vilka böcker de kommer att släppa till sommaren. Kika på böckerna här!

6. Novellen The Course of True Love [and First Dates]av Cassandra Clare, som är den tionde och sista delen i The Bane Chronicles har blivit framflyttat till den 18 Februari. *ligger på golvet i fosterställning och gråter till tårarna har sinat*

2 kommentarer:

  1. Väldigt bra inlägg! Några nyheter/inlägg som jag inte hört om än :) Och ja, bokmissbruket känner jag igen mig i alltför väl.. :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Kommer ett nytt nästa vecka! ;D

      Radera