onsdag 14 november 2012

Waiting on Wednesday {3}

Börjat hos Breaking the Spine är Waiting on Wednesday ett sätt att visa upp ej utkomna böcker som man verkligen ser fram emot!

Hemligheternas Rike av Kristin Cashore
15 Mars 2013Stig in i en helt ny värld! Serien om De utvalda är en läsupplevelse utöver det vanliga! 

Bitterblue har alltid levt i skuggan av sin ondskefulle far, kung Leck. Han styrde som tyrann över sitt rike och bröt ner sitt folks vilja. När Bitterblue var tio år gammal mördades han, och Bitterblue blev drottning. 

Åtta år senare kämpar hon för att få kungariket på fötter. Den onde kungens påverkan lever kvar och Bitterblue känner sig fångad. Hon börjar smyga ut ur slottet för att få gå på gatorna i sin egen stad. Då möter hon två tjuvar som har nyckeln till sanningen om Lecks makt. Och en av dem, med en mycket ovanlig begåvning, blir väldigt speciell för Bitterblue ... 

Otroligt stark och känsloladdad fantasy som griper tag direkt! Spänning, action, kärlek och karaktärer man inte vill släppa. Hemligheternas rike är tredje, fristående boken i serien De utvalda.

Jag ska bara läsa om de två första delarna så är jag sedan reda för denna! Älskar omslaget, lätt det snyggaste hittills! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar