fredag 17 juli 2015

Minirec: A Game of Thrones: Kampen om Järntronen Vol 2+3

A Game of Thrones: Kampen om Järntronen Vol 2 av George RR Martin m.fl.
Serie: A Song of Ice and Fire Graphic Novels #2
Sidantal: 180
Utgiven: 2013
Språk: Svenska
Betyg: 3/5 stjärnor


Berättelsen om Järntronen fortsätter i sin serieform och den blir bara bättre och bättre! Även om det har varit ett tag sedan jag läste första volymen, hade jag inga problem med att hoppa direkt in i handlingen. Det var lite som att besöka en gammal vän.

Jag gillar helt klart hela berättelsen och illustrationerna till den. Att den är i färg (som jag har nämnt i typ alla recensioner för färglagda seriealbum) har gett albumet en otrolig lyxig känsla, bland annat för att jag uppfattar så många detaljer i illustrationerna.

Har inte så mycket mer att nämna om just den här volymen, utöver det att jag gillade den och ser fram emot att få läsa fler böcker i den här serien.


Det bästa med boken: illustrationerna
Vad jag blev besviken på: att den inte är längre

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Game of Thrones: Kampen om Järntronen Vol 3 av George RR Martin m.fl.
Serie: A Song of Ice and Fire Graphic Novels #3
Sidantal: 192
Utgiven: 2014
Språk: Svenska
Betyg: 3/5 stjärnorHar egentligen inte så mycket att säga om volym 3, eftersom den följer direkt efter andra volymen och på så sätt hänger ihop rätt mycket. Jag gillar fortfarande illustrationerna och berättelsen.

Jag tycker verkligen om att läsa böcker som är gjorda i serieform, för jag får ett helt annat perspektiv på saker i handlingen och min syn på karaktär förändras eftersom jag ser dem direkt framför mig, ritade,

Kommer med säkerhet läsa den avslutande delen (för första boken) av seriealbumen (vet inte om de kommer fortsätta med seriealbum för andra boken, A Clash of Kings) när den kommer ut på svenska!


Bästa delen med boken: illustrationerna
Vad jag blev besviken på: Att Dany inte har mer plats i handlingen!

2 kommentarer:

  1. Har varit inne på att köpa seriealbumen rätt så länge. Är det värt priset? Har för mig att de är rätt så dyra :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är ganska dyra faktiskt, så jag lånade mina från biblioteket. Även om de är väldigt bra så är det helt upp dig om du vill köpa dem eller inte. :) Själv kände jag att de var lite väl dyra. :(

      Radera