söndag 29 januari 2017

Länkkärlek - vecka 4

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker, eller är på annat vis väldigt viktiga!

1. En text med titeln Behind the scenes: Nymphadora Tonks är alltid intressant att läsa. Den berättar berättelsen bakom Tonks i filmerna och hur tankarna gick kring hennes kläder och intryck. Ni kan läsa texten här.

2. För några år sedan publicerade Gena Showalter de tre första böckerna i hennes serie Intertwined, dock kom då nyheten att den fjärde och sista boken kan dröja ett tag. Nu i ett brev berättar Showalter detaljerna kring handlingen för den boken (dock inget om hon faktiskt komma skriva den). För den som vill äntligen vill ha ett slut för serien - ni kan läsa Showalters brev här.

3. Boktrailern för King's Cage av Victoria Aveyard. Efter slutet på andra boken längtar jag mig lite halvt ihjäl efter denna. Boken kommer ut den 7 februari nästa månad!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar