måndag 2 januari 2017

Bucket List 2017

Här kommer äntligen min Bucket List för detta år. Jag har dragit ner på punkterna från 11 (som jag hade förra året) till 7 st som jag ska klara av under 2017. Några är samma mål jag hade 2016 men finns även en del nya. Kan inte vänta på att få komma igång med allt!

1. Utveckla bloggen.
Flera av mina mål förra året var att utveckla flera aspekter av bloggen, men i år kommer jag koncentrerar mig på bloggens innehåll - för det mesta iallafall. Jag vill gärna göra bloggen till en domän, men känner att jag har en bit kvar dit.

2. Besöka bokmässan i höst.
Det här året måste jag dit!! Vill så gärna åka dit och bara sola i bokglädjen som existerar där! Hoppas starkt på att några av mina favoritförfattare kommer dit i år igen. Har hittills alltid varit någon författare de senaste gångerna som jag velat träffat..

3. Återuppta spanska och teckenspråk (igen).
För teckenspråk kommer jag faktiskt att gå en kurs på Stockholms Universitet. När det gäller spanskan funderar jag på att läsa böcker och testa en app jag har blivit tipsad om.

4. Lära mig poi.
Förra sommaren var jag på en föreställning där de uppträdde med poi (är i grunden bollar i snören en svingar runt med) och jag blev så förhäxad av det att jag har velat lära mig det ända sedan dess.

5. Få ner mina olästa böcker till minst 60 st.
Sedan 2014 har jag haft målet att få ner min TBR-hög här hemma och nu börjar det äntligen kännas genomförbart. Börjar året med 123 olästa böcker och i slutet av året kommer den förhoppningsvis ha minskat med hälften.

6. Fotografera mera.
Jag älskar att fotografera men jag känner att jag sällan får tillfälle att göra det. Därför vill jag under det här året utvecklas som fotograf och ta så många fler bilder.

7. Resa mer.
Det är sällan jag är utanför Stockholm nuförtiden (reste mycket mer när jag var yngre) och jag saknar att upptäcka nya platser och möta människor. Vilket är varför jag i år vill resa mycket mer. Det behöver inte vara värsta utlandsresorna men skulle vara kul att kanske åka till bokmässan i Göteborg, äta falafel i Malmö eller kolla in Uppsalas turistmål.

Har ni några någon Bucket List för i år? Eller några mål ni vill uppnå?

2 kommentarer: