tisdag 3 november 2015

Nya Omslag - The Raven King

Retorisk fråga: vem gillar inte Maggie Stiefvaters The Raven Cycle serie? Ser ingen som räcker upp någon hand, så alla måste gilla den! Själv älskar jag serien med hela mitt hjärta och kan inte vänta på att få läsa den avslutande delen The Raven King som kommer ut nästa år, speciellt då den har ett sådant fint omslag!


Seriöst - kolla in detta omslag! Tror jag dör lite för att det är så snyggt! Älskar också att den matchar resten av seriens omslag men ändå har sitt distinkta omslag. Har dock lite svårt att avgöra vilket av dessa fyra omslag som är min absoluta favorit. Gillar verkligen alla!

Resten av seriens omslag:

9 kommentarer:

 1. Åh, vilket fint omslag! *-* Jag tror nästan att The Raven King är mitt favoritomslag. Måste nog ta och läsa den här serien snart!

  SvaraRadera
 2. Alltså åh DÖR på dessa omslag ... nu blev jag akut sugen på att fortsätta läsa serien men har ju så mycket annat .... :S

  SvaraRadera
 3. Jag måste ta och läsa hela den här serien snart! Har bara läst den första tyvärr :/ Mitt favoritomslag är nog The Dream Thieves (bara för att bokryggen är så fin på den! Älskar färgerna) men gillar alla såklart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar också ryggarna på dessa böcker, helt klart några av mina favoriter. :3

   Radera