söndag 29 november 2015

Länkkärlek - vecka 48

En typ av inlägg jag tänkte kunde vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya, för ibland kan jag ligga lite efter), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker!

1. En lista med skrivtips från självaste Neil Gaiman! Helt klart värda en titt för alla som vill skriva, kolla in dem här.

2. En rolig intervju som BuzzFeed gjorde med Rainbow Rowell - kolla in den här.

3. Anna (Sagan om Sagorna) skrev för någon vecka sedan ett intressant inlägg om karaktärers namn och dess betydelser. Har själv varit inne på liknande tankar förr så jag kan verkligen känna igen mig i Annas text. För att läsa inlägget klicka här.

4. En trailer för filmen baserad på boken A Monsters Call av Patrick Ness. Blev faktiskt väldigt sugen på att läsa boken efter att ha sett denna trailer.
5. Och vad är ett Länkkärleksinlägg utan en video från Epic Reads? Denna gång om alla olästa böcker många av oss har hemma, men är vi så emot dem egentligen?6. Hur många av dessa bokrelaterade problem kan du känna igen dig i? Klicka här för att kolla.

7. Fantastiska Harry Potter-juldekorationer!! Klicka här för att se dessa underverk!

8. Elen (Bokpotaten) kommer även i år hålla i en adventskalender på sin blogg. Kolla in hennes inlägg om det här. Ser helt klart fram emot alla dessa adventskalendrar i år! Så många bra!!

9. Och till sist, trailern till näst från Marvel: Captain America: Civil War!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar